A pasiknak mi a fontos?
Figyelt kérdés
úgy értem hogy pl. ha neki tetszik valaki,a pasinak,akkor mi tetszik benne? vagy mi nem!
Pl.nincs melle,csúnya,vagy mi??
elsősorban a pasik válaszát kérem:)
2009. máj. 8. 21:41
1/4 anonim válasza:
Sziaszia!
Sokan mondják, hogy cicifenék...
Sokan, hogy arc...
Én azt mondom, egy lánynak legyen alakja. Ez mindenkinek más, nekem elég sok minden belefér a "jól néz ki" kategóriába.
Ami nekem a legfontosabb, az az ARC, a LÁB(comb :P), és a kézfej.
Ha a külsőről van szó, de ez eddig mindig elég kevés volt...
17/F
Üdv:
XX
2/4 anonim válasza:
Nekem az olyan lányok tetszenek, akiknek aranyos arca van, meg arányos a teste. (ami nem feltétlen azt jelenti, hogy modell alkat) A mell mérete nekem nem számít.
17/F
3/4 A kérdező kommentje:
köszyy :DDD
2009. máj. 9. 13:06
4/4 anonim válasza:
Korfüggő a dolog: a fiataloknak nagyon fontos az arc, aztán elkezdik nézni a lány alakját, aztán 16 éves kor felé valahogy az arc meg a többi már nem is olyan fontos (ahogy írták: cicifenék). Egyesek sose nőnek ki ebből, de a normálisabbakat már inkább a lány személyisége és egy-két apróság fogja meg (pl én képtelen lennék ellenállni egy szép hangú, szép mosolyú és szép szemű lánynak :), de ilyen szempont a haj, a bőr, az ápoltság és sok más is). Nagyon rossz viszont ha van egy két kifejezetten előnytelen tulajdonsága (pl. nagy orr, bibircsókok, szőrös testrészek, vastag szemöldök, kancsalság, rendezetlen fogak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!