Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A pasiknak mi a fontos?

A pasiknak mi a fontos?

Figyelt kérdés

úgy értem hogy pl. ha neki tetszik valaki,a pasinak,akkor mi tetszik benne? vagy mi nem!

Pl.nincs melle,csúnya,vagy mi??

elsősorban a pasik válaszát kérem:)

2009. máj. 8. 21:41
 1/4 anonim válasza:
100%

Sziaszia!

Sokan mondják, hogy cicifenék...

Sokan, hogy arc...

Én azt mondom, egy lánynak legyen alakja. Ez mindenkinek más, nekem elég sok minden belefér a "jól néz ki" kategóriába.

Ami nekem a legfontosabb, az az ARC, a LÁB(comb :P), és a kézfej.

Ha a külsőről van szó, de ez eddig mindig elég kevés volt...

17/F

Üdv:

XX

2009. máj. 8. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az olyan lányok tetszenek, akiknek aranyos arca van, meg arányos a teste. (ami nem feltétlen azt jelenti, hogy modell alkat) A mell mérete nekem nem számít.

17/F

2009. máj. 8. 23:21
 3/4 A kérdező kommentje:
köszyy :DDD
2009. máj. 9. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Korfüggő a dolog: a fiataloknak nagyon fontos az arc, aztán elkezdik nézni a lány alakját, aztán 16 éves kor felé valahogy az arc meg a többi már nem is olyan fontos (ahogy írták: cicifenék). Egyesek sose nőnek ki ebből, de a normálisabbakat már inkább a lány személyisége és egy-két apróság fogja meg (pl én képtelen lennék ellenállni egy szép hangú, szép mosolyú és szép szemű lánynak :), de ilyen szempont a haj, a bőr, az ápoltság és sok más is). Nagyon rossz viszont ha van egy két kifejezetten előnytelen tulajdonsága (pl. nagy orr, bibircsókok, szőrös testrészek, vastag szemöldök, kancsalság, rendezetlen fogak stb.
2009. máj. 11. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!