Melyik a nőies?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

2011. nov. 10. 17:35
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Hát nem én foglak felvilágosítani, ha nem veszed észre magad...
2011. nov. 18. 23:36
 42/49 anonim ***** válasza:
Az írásom után írtál és arra csak azt tudom mondani hogy pont ez a lényeg hogy a véleményünket elmondjuk.És itt nem az van hogy tartsd meg a saját véleményed. De tök 8.
2011. nov. 19. 06:51
 43/49 A kérdező kommentje:
Nekem kéne észrevennem magam? Ugyan miért?
2011. nov. 19. 10:14
 44/49 anonim ***** válasza:

Nem fogom ismételgetni.

75%-os elmondta, miért.

Személyeskedés elkerülése érdekében az utolsó mondatot lehagyhatta volna, de a többi része teljesen igaz, innentől nincs mit magyarázni.

(Ha a te szemedben csak az az értékes, akinek a te sz@rod tetszik, akkor sokat nem kell hozzáfűzni...)

2011. nov. 19. 10:19
 45/49 A kérdező kommentje:

Áhh, arra válaszoltam is.

"És mielőtt jönnél, hogy én már elég paraszt, bunkó stb. megnyilvánulást mutattam, akkor mondanám, hogy ő meg egész jó érveket sorakoztatott fel, hogy azt mondjam."

2011. nov. 19. 11:18
 46/49 anonim ***** válasza:

Az első képen szereplő lány mióta elegáns?? Ilyen ruhát maximum haloweenre vennék fel.Ezen kivül a kisugárzása sem valami sokat mondó,az arca meg röviden szólva csúnya.

2. képen szereplő lány,meg egy tipikus mai R*****.Ez se nőies.

Kedves kérdező kiválasztottad a két végletet,az igazság a kettő között van.De ahogy olvastam,látszik h nem fogadod el egy olyan ember véleményét sem akinek nem tetszik az első képen szereplő lány.Ha neked ez tetszik akkor áldásom rátok,engem teljesen hidegen fog hagyni ha szembejöttök velem az utcán.

2011. nov. 19. 13:42
 47/49 anonim ***** válasza:

"ő meg egész jó érveket sorakoztatott fel, hogy azt mondjam."

Vagy inkább csak egyet ért veled, és nálad ez felér az értékekkel:-D

2011. nov. 19. 14:52
 48/49 A kérdező kommentje:

"Ilyen ruhát maximum haloweenre vennék fel."

Ez volt az a mondat, ahonnan nem olvastam tovább a szöveged, mivel csak fogyatékosok halloweeneznek.

"Vagy inkább csak egyet ért veled, és nálad ez felér az értékekkel:-D"

Ezt próbáld meg bebizonyítani, ne csak mondd.

2011. nov. 19. 15:08
 49/49 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem túl nőies. Az első képen látható az túl sötét ruhában van és a testét is eltakarja meg az inkább ijesztő. A második képen meg az a lány inkább rajosabban meg kihívóbban öltözködik mint hogy nőiesen. A nőies szóban benne van az hogy NŐ. Tehát nem az a nőies aki kihívóan öltözködik vagy túl slamposan. Hanem aki kihangsúlyozza az alakját és mindig a méretének,alakjának megfelelő ruhát visel. Ettől nőies egy nő. Nem fontos pont a legdrágább ruhákat hordani de ha szépen az alakot és a domborulatokat hozzuk előtérbe akkor biztos az eredmény! Persze ne essünk túlzásokba!
2012. aug. 2. 12:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!