Nem fogom ismételgetni.
75%-os elmondta, miért.
Személyeskedés elkerülése érdekében az utolsó mondatot lehagyhatta volna, de a többi része teljesen igaz, innentől nincs mit magyarázni.
(Ha a te szemedben csak az az értékes, akinek a te sz@rod tetszik, akkor sokat nem kell hozzáfűzni...)
Áhh, arra válaszoltam is.
"És mielőtt jönnél, hogy én már elég paraszt, bunkó stb. megnyilvánulást mutattam, akkor mondanám, hogy ő meg egész jó érveket sorakoztatott fel, hogy azt mondjam."
Az első képen szereplő lány mióta elegáns?? Ilyen ruhát maximum haloweenre vennék fel.Ezen kivül a kisugárzása sem valami sokat mondó,az arca meg röviden szólva csúnya.
2. képen szereplő lány,meg egy tipikus mai R*****.Ez se nőies.
Kedves kérdező kiválasztottad a két végletet,az igazság a kettő között van.De ahogy olvastam,látszik h nem fogadod el egy olyan ember véleményét sem akinek nem tetszik az első képen szereplő lány.Ha neked ez tetszik akkor áldásom rátok,engem teljesen hidegen fog hagyni ha szembejöttök velem az utcán.
"ő meg egész jó érveket sorakoztatott fel, hogy azt mondjam."
Vagy inkább csak egyet ért veled, és nálad ez felér az értékekkel:-D
"Ilyen ruhát maximum haloweenre vennék fel."
Ez volt az a mondat, ahonnan nem olvastam tovább a szöveged, mivel csak fogyatékosok halloweeneznek.
"Vagy inkább csak egyet ért veled, és nálad ez felér az értékekkel:-D"
Ezt próbáld meg bebizonyítani, ne csak mondd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!