Stilus alapjan inkabb az elso.
Egyebkent pedig meg egyik sem, a kisugarzasuk, az arcuk nem az.
Nekem a noiesseg ott kezdodik, hogy nem egy tinirol beszelunk, hanem egy norol.
A nonek oltozott, sminkelt, stb tinikrol nekem mindig az jut eszembe, hogy no szeretne mar lenni, ezert kiramolta az anyja ruhasszekrenyet. De ettol nem lesz no senki.
(Mondjuk nalam nem Kim K-nal kezdodnek a noies formak, az mar azert nekem nagyon durva. Sokan Ot gondoljak noiesnek, velemenyem szerint viszont hatalmas a feneke es a combja, ilyen altosetreszhez barmilyen derek vekonynak tunhet.)
Most neked komolyan csak az rendelkezik értékkel, aki szerint ez a csúnya műgót lány a nőies?
Nem mondom, a másik talán még rosszabb, de nem muszáj értékítéletet mondani olyan emberekről, akiket nem is ismersz, az alapján, hogy tetszik-e nekik egy gót csaj vagy sem. Ha valakinek itt nincsenek értékei, az egész biztosan te vagy...
Hidegen hagy, hogy mások mit mondanak rólam. Te beszélsz itt arról, hogy nem ismerem, de mondok róla véleményt. Te is ugyan ezt tetted velem kapcsolatban.
És mielőtt jönnél, hogy én már elég paraszt, bunkó stb. megnyilvánulást mutattam, akkor mondanám, hogy ő meg egész jó érveket sorakoztatott fel, hogy azt mondjam.
ma 19:34
Akkor én is biztos egy sz@r vagyok, de teljesen egyet értek veled, ugyanez jutott eszembe:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!