Velemenyetek? Ertekelnetek (1-10) Tenyleg kislanyos vagyok, mert sokat allitjak az arcomrol . (18 )?
Hát az arcod nem a legszebb, de nem is csúnya. Az nálam olyan 6/10.
Az eszed, a stílusod és az ilyesmi az 0/10 a klotyóban pózolás, az ezüstszínű undorító felső melltartó nélkül, meg a hosszított felső nélküli gusztustalan cicagatyák(főleg az a pink, ráadásul sárgával????), tevetalp miatt...
A 3. képen átlátszik az egész melled és a mellbimbóid is. Normális vagy?!
Mar meg ne haragudj kedves utolso !
Mellekeljek szemuveget is ahhoz ,hogy megnezd a kepeket rendesen?
1.Egy kep sem a wc-n keszult- azert mert ott a mosogep meg nem biztos ,hogy furdoszoba!
2.Mindenhol van rajtam melltarto- nem szoktam melltarto nelkul lenni soha meg otthon sem!
3.Nem cicanadrag a rozsaszin nacim-rendes nadrag meghozza farmer ha erdekel!
4.Lehet nekem teve talpam van, neked viszont vakond szemed!
5. Ha jobban megfigyelned a jobb vallamon(kepen baloldalt)
latszik is egy picit a melltartom pantja s nem latszik ki a mellbimbom!
6.Koszonom ,hogy azert probaltal oszinte lenni- talan kicsit tulzasba is vitted az oszinteseget!
Tudom mit gondoltok azert mert a tukorben fenykepeztem le magam, hogy eszetlen tini gyartmany vagyok!Felszeretnek mindenkit vilagositani ,hogy tevedtek s nem kell mar mindenkit alapbol r*bancnak beallitani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!