Velemenyetek? Ertekelnetek (1-10) Tenyleg kislanyos vagyok, mert sokat allitjak az arcomrol . (18 )?
Én korombélinek tippeltelek volna. Átlagos vagy.
26N
Koszonom szepen!
Megmondanatok mi az ami nem all jol mert az en meglatasaim csalokak viszont ti megtudjatok mondani mi az ami rossz!
érdekes, mert van 1-2 kép amin jól nézel ki, és ami alapján azt mondanám, hogy sokkal-sokkal jobban tetszenél pár változtatással, mert a hajad és a szemed szép, az alakod pedig jó.
viszont van pár kép ami eléggé rosszul sikerült.
az arcod annyira nem kislányos. 10/6-7, de szerintem simán lehetne 8 akár 9 is, mert az alapok jók.
koszi!
Es melyik kepek elonyosebbek es melyek amik hatranyosabbak?
a kép ahol a jobb alsó sarokban megcsodálhatjuk az energiatakarékos mosógépet illetve az utolsó az tetszik.
a 3. az vállalhatatlan :D a negyedik pedig pusztán nem tetszik. szerintem a hosszú göndör haj, nem egyforma hosszúra vágva hanem "lépcsőzetesen" megtépve (bocs de nem vagyok fodrász) az jól állna és a szemöldökkel kellene kezdeni valamit.
Egyáltalán nm vagy kislányos,maximum a ruháid miatt lehetne ezt mondani.Nekem nm is tetszenek mondjuk,főleg a pink gatya.
A hajad nagyon szép,a szemed is,az alakoddal sincs gond,de tényleg van egy kis cigányos beütésed,bocsi,és az arcod se tetszik.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!