Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » NA, és az én alakomra hány...

NA, és az én alakomra hány pontot adtok? :D (Kép lent)

Figyelt kérdés

17/L

[link]

[link]

[link]

es ilyen amikor mondjuk bulizni megyek:

[link]

[link]

2011. nov. 6. 15:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
igen hajlamos vagyok a hízásra és régen összevissza zabáltam így lett belőlem 90 kilós tehén...de nyáron sokat mászkáltam barátokkal sokszor nem volt időm zabálni es így fogytam egy csomót :) mostmár nem vagyok olyan sokszor éhes és csak akkor eszem amikor éhes vagyok leszoktam az édességrről is szóval szépen alakulok :):) köszönöm mindenkinek az őszinte véleményt félév múlva rakok fel új képeket és meglatjuk h milett :D de a karácsonytól már előre félek :D:D
2011. nov. 6. 16:54
 12/21 anonim ***** válasza:

Ruhában 10/7

Ruha nélkül 10/4

2011. nov. 6. 16:55
 13/21 anonim ***** válasza:
nem a zabálással van a gond, hanem diétázni kéne, be lehet vezetni zabálós napokat rendszeres edzés mellett, egyébként nem hiszem, hogy valami jó alakod lehetne mozgás nélkül, tovább fogyni meg már annyira nem fogsz, amennyit meg igen, attól pedig semmi alakod nem lesz
2011. nov. 6. 17:09
 14/21 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, azért amit írni fogok! 17 évesen ne hagyd el ennyire magad, sportolj, étkezz egészségesen. Én 26 évesen nem nézek ki ennyire löttyedten, és feleakkora vagyok mint te, pedig 17 éves korom óta rám is rakódott pár kiló, mint szinte mindenkire. :( Gondolj bele hogy fogsz kinézni ennyi idősen, főleg, ha majd gyereket is szülsz. Hidd el most még könnyebb változtatni a dolgokon, könnyebben adsz le kilókat, mint egy korom béli.

26N

2011. nov. 6. 20:05
 15/21 anonim ***** válasza:

ma 20:05

17 évesen én is ekkora voltam, 19 évesen meg még kövérebb (ehhez közrejátszottak belső tényezők, de most ez nem számít).

Most 23 évesen, 1 gyerek után 10 kg-al kevesebb vagyok (a 17 évhez képest, a 19-hez mérten 17 kg mínusz), az akkori XL/XXL-es ruhák helyett M/L-eseket hordok, a 32-es farmerjaimat 29-esekre cseréltem.

Csak azért mondom, mert valószínűleg ha már fogyott 15 kg-ot (mert ezt írta), akkor időben észbe kapott, és nem az általad leírt sors vár rá.

2011. nov. 6. 21:15
 16/21 anonim ***** válasza:
10/3 bocsi.Azért sportolhatnál valamit.
2011. nov. 9. 13:56
 17/21 A kérdező kommentje:
mar elkezdtem :) lepegeto gepezek mindennap felorat. koszi a valaszod :)
2011. nov. 9. 14:16
 18/21 anonim ***** válasza:

Az úszógumeszt le kellene adni.

Ne legyél pálcika, csak egy 5 kilót dobj le.

Járj el zumbára, meg szaunázni.

Szilveszterre lemegy.

2011. nov. 21. 21:27
 19/21 anonim ***** válasza:
8/10
2012. febr. 7. 13:17
 20/21 anonim válasza:
gyönyörü 10/9 szép csinos vagy ............................dehogy is álmodj cocácska 10/3
2012. jún. 10. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!