NA, és az én alakomra hány pontot adtok? :D (Kép lent)
Ne haragudj, azért amit írni fogok! 17 évesen ne hagyd el ennyire magad, sportolj, étkezz egészségesen. Én 26 évesen nem nézek ki ennyire löttyedten, és feleakkora vagyok mint te, pedig 17 éves korom óta rám is rakódott pár kiló, mint szinte mindenkire. :( Gondolj bele hogy fogsz kinézni ennyi idősen, főleg, ha majd gyereket is szülsz. Hidd el most még könnyebb változtatni a dolgokon, könnyebben adsz le kilókat, mint egy korom béli.
26N
ma 20:05
17 évesen én is ekkora voltam, 19 évesen meg még kövérebb (ehhez közrejátszottak belső tényezők, de most ez nem számít).
Most 23 évesen, 1 gyerek után 10 kg-al kevesebb vagyok (a 17 évhez képest, a 19-hez mérten 17 kg mínusz), az akkori XL/XXL-es ruhák helyett M/L-eseket hordok, a 32-es farmerjaimat 29-esekre cseréltem.
Csak azért mondom, mert valószínűleg ha már fogyott 15 kg-ot (mert ezt írta), akkor időben észbe kapott, és nem az általad leírt sors vár rá.
Az úszógumeszt le kellene adni.
Ne legyél pálcika, csak egy 5 kilót dobj le.
Járj el zumbára, meg szaunázni.
Szilveszterre lemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!