10-es skálán, úgy hogy a 10-es a legjobb:
8
és azért, mert nagyon szép vagy, és örülnék ha ilyen alakom lenne, de ha már a 10 a tökéletes... :) szóval azért, mert a csípőd túl széles a vékony derekadhoz és a válladhoz. a melled pedig lehetne kicsit teltebb / DE csak ha tökéletes alakról beszélünk - az én elképzelésem szerinti tökéletes alakról /
egyébként meg nagyon csinos vagy, ha pasi lennék, megfordulnék utánad az utcán ;)
17/L
10-ből 4 pont
Nagyon-nagyon vékony vagy!Nekem a telt lányok tetszenek,de hát ízlések és pofonok...
10-ből 5.
Túl vékony vagy, ehhez párosul a széles csípő, ami nem igazán nyerő páros. Szedj fel pár kilót.A karod is elég vékony. A combod is elég vékonyka, és nincs alakja.
Nekem tetszik, 9pont :)
De lábra gyúrnék kicsit, futás, bicikli blabla :D
Na, megszólalt a sok zsírdisznó.
10/9 szerintem csinos vagy! 26/F
Én sem értem a fanyalgókat, szerintem tök jó az alakod! Én is szeretnék ilyen vékony derekat és a csípőd meg a lábaid is szépek! 10-ből 8 legalább!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!