Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fiúk nagy része mért nem...

A fiúk nagy része mért nem szereti a rövidhajú lányokat?

Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert vannak olyanok akik nagyon fiúsan néznek így ki, nem áll jól nekik ez. Persze van akinek ez jól áll de elég soknak nem.
2011. nov. 4. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
47%

Mert egy csajnak legyen hosszú haja. Sokkal szexibb az például amikor a haja rálóg a melleire :)))

De a rövid hajú lányok között is vannak szépek nem azt mondom, de a hosszú haj mindenkinek jobban áll nem értem minek csináljátok ezt lányok, hogy levágjátok a gyönyörű szexi hajatokat.

15/F

2011. nov. 4. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Nekem sem tetszenek a rövid hajú csajok.Persze van akinek jól áll de az ritka.Én a szép hosszú egyenes ápolt hajú lányokat szeretem olyan vonzóak.
2011. nov. 4. 22:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan lányok akiknek kifejezetten jól áll a rövid haj, nem az a tüsis, hanem mondjuk az ilyesmi hosszúságú [link]

na, ezért viszont teljesen odavagyok!

Üdv!

19/F

2011. nov. 4. 23:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert szerintük ez nem nőies. Szerintem nem a hajhossztól függ a nőiesség, hanem a kisugárzástól.
2011. nov. 5. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!