Hogy nézek ki, hány évesnek tűnők, min ne változtassak és min változtassak magamon?
Figyelt kérdés
Képet privátba küldők, és létszíves írjátok le, hogy hol laktok nem akarok ismerősökkel összefutni.2011. nov. 3. 22:55
22/46 anonim válasza:
átlagos, nem tucat, 14 lehetsz, szebb vagy ha mosolyogsz
jól állna egy hosszabb haj
23/46 anonim válasza:
sztem is, tök átlagos 13-14körüli csaj lehetsz, kicsit sportolhatnál, nem vagy kövér közel se, de látszik hogy van rajtad egy kis plussz.
24/46 anonim válasza:
Küldhetsz nekem is! Őszintén, kultúráltan írok véleményt!
Heves megye.
25/46 anonim válasza:
Szerintem jól nézel ki, kb 15 éves lehetsz.
Ahogy előttem is írták esetleg egy kis sport nem ártana :)
26/46 anonim válasza:
Átlagos vagy, 14-15 év körüli lehetsz. Tényleg egy kis sport nem ártana, meg valami más haj :)
28/46 anonim válasza:
nekem nem akar képet küldeni mert azt hiszi hogy ismerem:D
30/46 anonim válasza:
Szia !
Szerintem úgy 13-14 éves lehetsz. Aranyos vagy, szerintem ne változz meg. Pozitívként értékelem, hogy nemf ested magad, nem vagy mutogatós. Maradj ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!