Vkinek van olyan képe, amit lehetne retusálni?
Figyelt kérdés
Gyakorolni akarom a retusálást, meg képjavítást, de nem találok igazán megfelelő képeket.
Vkinek van olyan képe, amit szeretne retusáltatni?
Természetesen a képet visszaküldöm majd készen. :)
17/L
2011. nov. 3. 20:13
11/19 anonim válasza:
szia:) nekem a lakótársam retusálhatnád:)meglepném a képekkel:) babája van így nagyon nyúzott szegény:(
12/19 A kérdező kommentje:
Írtam privátot. :)
2011. nov. 4. 00:19
14/19 anonim válasza:
Bocsi h nem a kérdésre válaszolok,de milyen programot használsz a retusáláshoz?
15/19 anonim válasza:
Photoshop használ szerintem amúgy. Nekem azért nem tetszik a munkád, mert rohadtul lerí róla, hogy szerkesztetted. Egy profi retusáló munkáján ez alig látszik meg (persze tudom, mi amatőrök vagyunk). Tetszetős persze, de csak úgy tűnik, hogy fogtad a blur toolt, és átmentél vele.
16/19 A kérdező kommentje:
Photoshopot, igen. :D
Nem csak átmentem, szenvedtem vele így is sokat, de nem volt kedvem többet, aztán hagytam így. :D De tudom, hogy látszik eléggé rajta a szerkesztettség. :D
2011. nov. 4. 12:13
17/19 anonim válasza:
Ha gondolod írj privátot, és segítek 1-2 dologban, amit nem tudsz, hosszú évek óta Photoshoppozom:) És nem akartalak megbántani, tényleg:)
18/19 anonim válasza:
Szia, tudom, ez már kicsit régebbi kérdés, de megcsinálnád az én képeimet is? mert amit mutattál, nekem tetszik..:D szóval?
19/19 A kérdező kommentje:
Írj egy privátot és meg. :)
2012. febr. 3. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!