Ajj, olyan kicsi és keskeny arcom van! Szerintetek ciki, ha vkinek ilyen az arcfomája? Mivel tudnám kicsit másítani?
Figyelt kérdés
Ilyesmire gondolok:
mondjuk nekem a homlokom kisebb...szóval még azzal is kisebb:S
még zimány lindáéhoz tudnám hasonlítni, de neki is magasabba homloka, így nem annyira kicsi...
mit tehetnék?:(
2011. jún. 8. 18:38
1/12 anonim válasza:
dzsnifer láv hjuvit hogy az égbe ne lenne szexi? főleg azokkal a szemekkel
2/12 A kérdező kommentje:
igeeen ő széééép, neki jól áll...de én nem vagyok ilyen:$:D
2011. jún. 8. 18:44
3/12 anonim válasza:
Szerintem szép és aranyos a vékony arc.
Sminkeléssel optikailag nagyíthatnád, például ha az almácskáidra rakod a pirosítót.
Talán, ha mutatnál képet könnyebb lenne tanácsot adni. :)
15/L
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatásokat:) majd kipróbálom azt az almácskás sminket:) azért is zavar amúgy, mert magas is vagyok és néha olyan aránytalannak látom az arcom:$:D
2011. jún. 8. 20:40
6/12 A kérdező kommentje:
am pontoztam és köszönöm a válaszokat iiiiiiiiiis:)
2011. jún. 8. 20:41
7/12 anonim válasza:
Nekem meg kerek a fejem mint egy labda, hidd el szerencsés vagy :D
8/12 A kérdező kommentje:
aranyosvagy, köszönöm:) amúgy nekem tetszik a kerek arc, az olyan fiatalos meg minden:)
köszi, hogy írtál:)
2011. jún. 9. 22:38
9/12 anonim válasza:
bodros ,hullámos,göndör haj illik az iylen arcformához ! :)
10/12 skarma válasza:
nekem is ilyen típusú arcom van és én sem szeretem.
A dauer nekem jó megoldás volt, nagyon jól állt ( :D ) de sajna egy idő után hullani kezdett tőle a hajam :/ meg jobb szeretem a természetességet.
Még a feltűzött haj a megoldás, ha az arcformád amúgy szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!