Mit gondoltok rólam?
Kíváncsi vagyok, hogy ismeretlen emberek mit gondolnak rólam.
Képet privátban küldök, légyszi írjátok le, hogy melyik városban laktok, mert nem szeretnék ismerősökbe ütközni :)
Átlagos lány vagy viszont szerintem többet is kihozhatnál magadból, pl egy új frizura sokat dobna, ez olyan semmilyen ami a képeken van, főleg ami az elsőn, azt hanyagold szerintem:)
Szal az alap nem rossz, jó alak,átlagos arc, hozd ki belőle a lehető legtöbbet:)
18f
1.kép: Itt egyáltalán nm tetszel.Se a ruhád,se a frizurád(a két copf már nem divat,és nem is előnyös neked).Egyszóval itt csunya vagy.
2.kép:NAh itt nagyon aranyosnak tünsz.NAgyon tetszik a kabátod.A cipőd mondjuk nem,de ez sztem csak az miatt van mert én a magassarkúkat szeretem.De látszik h jó alakod van,ugyh itt nagyon rendben vagy.
3.kép: Sztem simán lehetne belőled modell,mert nagyon karakteres arcod van.A szemöldököd viszont rengeteget ront az összképen.Vastagítani kéne.A szemöldökcsontod túl nagy ugyh tényleg kezdj vmit a szemöldököddel mert ez így csúnya.Smink nélkül is szép vagy,de sokat dobna rajtad ha mégis használnál mondjuk egykis spirált,alapozót stb.
4.kép:erről nm tudok mit mondani.Annyi tisztán látszik,hogy öltözködésben nm vagy a toppon.Előnyösebb ruhákat kellene hordanod.Az alakod meglenne hozzá,ugyhogy hajrá.
18/L
17:23 vagyok
semmi baj nincs veled véleményem szerint
tetszik valami az arcodban, lehet az hogy karakteres, talán modell is lehetnél, ki tudja
stílusod tükrözi az énedet, nem látlak felszínesnek
amit le tudtam venni még a képekről, hogy visszafogott, őszinte és kedves lánynak tűnsz. kiállsz az igazadért és a barátaidért akikkel egészséges kapcsolatot ápolsz és csak a ténylegesen barátaidnak mondod barátoknak. családi problémák se lehetnek. kényelmesen öltözködsz, mint a többiek is írták már, belevihetnél néha egy kis nőiességet is az öltözékedbe esetleg valami kevesebb smink és szemöldökvastagítás sokat dobna rajtad. rendben vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!