Saját köröm zselézése: - felbolyhosítás,
fertőtlenítés, zsírtalanítás, zselézés, lámpázás
és lámpázás után rögtön jön a fényzselé vagy
először reszeljem és utána fényzselé? És ha lakkozni
is szeretném mi a helyes sorrend?
utolsó :) maximális pontszám :)
2011. nov. 13. 19:11
12/17 A kérdező kommentje:
Persze, elhiszem és igazad van. A lényeg az, hogy miután megvettem a gépet megbeszéltem a barátnőmmel aki egyben a körmösöm is (tanfolyammal), hogy ha hazamegyek ő megcsinálja nekem. Két havonta tudok csak hazajárni és ez idő alatt, csúnyán lenő én meg itt fel tudnám tölteni addig amíg eljutok hozzá. Ahol most élek ott átszámítva 10000Ft körül mozog egy feltöltés amit nem szívesen adnék ki. Én sem akarom szétbarmolni a körmeimet. Csak az bántott és persze igazatok van, hogy feltettem a kérdést segítséget remélve és bunkó és nagyképű válaszokat kaptam rá. Pedig nem bántottam senkit. Tőled sem volt szép, hogy azt írtad reméled szét... a körmeimet.Teljes felháborodást váltottam ki a kérdésemmel, pedig ha valaki normálisan megírta volna az indokokat, beláttam volna, hogy igaza van. Most is belátom csak a bunkóság dühített. Turkálnak a pénztárcámban anélkül, hogy ismernének és fel vannak háborodva, hogy mit képzelek ők ezért pénzt adtak, nekem pedig ingyen mondjanak tanácsot. Na ez a gáz! A lényeg nekem azért van rá szükségem, hogy a köztes időben amíg eljutok otthon körmöshöz fel tudjam tölteni magamnak.
Kedves kérdező!
Örülök, hogy végig gondoltad, amit írtam. Elárulod melyik országban laksz? Lehet tudok neked segíteni körmöst keresni. Sokan vannak magyarok külföldön.
De azt is vedd figyelembe, hogy kint az alapanyagok is sokkal többe kerülnek, nem csak a szolgáltatás.
5-ös és 9-es voltam (nem pedig az, aki írta, hogy reméli szétbarmolod a körmödet)
2011. nov. 13. 22:47
14/17 A kérdező kommentje:
Németországban lakom már elég régóta. Tudom, hogy itt más áron mennek az alapanyagok is, de ismerek német fiatal lányokat akik szintén ez miatt nem mennek mert nagyon drága.Persze egy hozzáértőt meg kell fizetni, mert jobban ért hozzá mint én és én ezt sosem kérdőjeleztem meg csak gondoltam néha megcsinálom magamnak mi baj lehet. Aztán ha hazamegyek a barátnőm rendbe rakja megint.
Hadd kérdezzek egyet. Ha a barátnőd a körmösöd, ő miért nem írja le neked lépésről lépésre, hogy mit kell csinálni? Kicsit fura.
Az egyik válaszolónak írnám, hogy kint néha még olcsóbbak is az anyagok, mint itthon, én nem egyszer németországból, hollandiából, amerikából rendelek anyagot, mert jóval olcsóbb, mint itthon. A szolgáltatás ára viszont sokkal drágább.
És igen, ez egy szakma. Ne hasonlítsuk a szobafestéshez, mert ha a fal foltos lesz, max újrafestjük, de egy elreszelt körmöt nem biztos, hogy rendbe lehet hozni.
2011. nov. 14. 07:40
16/17 A kérdező kommentje:
A barátnőm is elmondta, lépésről lépésre csak nem tudtam olyan gyorsan elérni ahogy szerettem volna és ezért írtam ide.
17/17 Alexandra1997 válasza:
Szia. Én is magamnak probálom most meg csinálni majd a körmömet. Voltál már körmösnél és nyilvan figyelted te is, hogy hogy csinálja a körmös. Én is ugymondd el tanultam tölle. Te milyen Zselét használsz ? Én most Lina márkájút rendeltem azzal probalkozom meg elösször :) Holnap érkezik
2015. aug. 13. 22:26
Kapcsolódó kérdések: