Mi a helyes sorrend az alapozó és a korrektor felvitelénél?
Figyelt kérdés
2008. aug. 14. 20:35
1/4 anonim válasza:
Elvileg korrektor,alapozó,és ezután jöhet a púder.
Persze az alapozás közben valószínűleg le fog jönni a korrektor egy része,amit ki kell javítani.Én időspórolás miatt felcseréltem a kettőt,és ezzel nem vagyok egyedül.A sminkelés nem olyan,mint az autószerelés,igazából nem lehet elszúrni,a lényeg,hogy meg legyél elégedve az eredménnyel,és a tartóssággal.
3/4 anonim válasza:
Én először korrektorozom,ha utána úgy érzel,hogy kellen alapozó,akkor azt is használok,de próbálom kerülni,hogy minél kevesebbszer fedjem le az arcom,nem tesz jót.De ha alapozom,akkor általában kell még egy gyors javítás korrektorral.
4/4 anonim válasza:
Én felszoktam cserénih a sorrendet..:D
Elöször alapozó aztán korrektor... így ídőt sporolok meg.. hiszen ha a korrektorra rá kenem az alapozót akkor úgy is ki kell javítanih a korrektorral:D
és engem 2 éves koromban megharapott egy kutyah az arcomon-.-" ami bár nem zavar deh néha le szoktam festenih és csak úgy hatásos a korrektor ha azt az alapozó után kenem fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!