Mi a helyes sorrend? (ruha, smink, haj)
Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 12:52
2/11 anonim válasza:
nekem haj,ruha ,smink...de ezen változtatnom kéne:S mert sokszor ha garbós felsőt veszek fel tönkre teszi a frizurámat amit megcsináltam.szóval nekem a helyes sorrend a ruha haj smink lenne.
4/11 anonim válasza:
nekem pont így- ruha, smink, haj mert a ruha (felsőre értem) tönkre teheti a hajam/sminkem, ha később veszem fel.. sminkelni meg könnyebb ha a hajadat hátratűrheted meg össze-vissza lehet.. na utána a haj. aztán leporolom magamról a hajszálakat
5/11 anonim válasza:
Én is ruha, smink, haj. Az indok ugyanaz, mint az utolsó válaszolónál. :)
20L
6/11 anonim válasza:
Ruha, smink, haj. Viszont nem mindig járok így jól, mert sokszor összekentem már sminkkel a ruhámat.
9/11 anonim válasza:
Nekem ruha-smink-haj mindenképpen.
14:51-nek: volt hasonló problémám, kikában vettem.... 45!!! forintért egy pici fehér törölközőt, azt szépen a nyakamba kötöm és semmi baja nem lesz a ruhának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!