Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Undorító vagyok? Kéne önbecsül...

Undorító vagyok? Kéne önbecsülés növelés. (ha lehet ne gekko pasik irjanak, hanem csajok)

Figyelt kérdés
18/F Képet mellékelek....mindkettőn pofavágás, bocsi ;) (Norbi, ha ezt látod, akkor nevess, és irjj msn en.)
2011. nov. 2. 01:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
ha nem vágnál nem tudom milyen pofákat és leborotválnád a bajuszt valamint csináltatnál valami emberséges hajat akkor minimum átlagos lennél.
2011. nov. 2. 20:45
 22/34 anonim válasza:
Borotválkozz meg, és vágj vidámabb fejet a képeiden. Nem vagy ronda. =)
2011. nov. 3. 21:35
 23/34 anonim ***** válasza:
Na, most már küldj végre fotót szőretlen ábrázattal, eukonform séróval, hadd mondjuk meg, hogy arcot se vágj, és különben is, növeszd vissza! :) Ismered A molnár, a fia, és a szamár című okos kis tanmesét gondolom...
2011. nov. 4. 09:20
 24/34 A kérdező kommentje:
megvan...kepet majd csinalok. :)
2011. nov. 4. 10:04
 25/34 A kérdező kommentje:

Ja, es ez a Molnar, es fia cucc tenyleg jol jon ide. Meg mendig is azt gondoltam, hogy hagy nézzek ki ugy, ahogy igazibol akarom, hogy kinezzek, es ne masok befojására valtoztassam neg magam, mert az nem az igazi én. :) Persze mértékkel észzerü változtatni az ilyeneken....pl. nem jo ha kopasz hajnál meghagyok lofarkat. :> ;)

En abban hiszek, jogy valaki ponr olyat akar mint én....hisz nekem is van olyan hogy 100bol 3 az ilyen....pont ugy nez ki, amilyen feleseget szeretnek :D

Megertest Köszi:)

2011. nov. 4. 10:15
 26/34 A kérdező kommentje:
asszem a "hagy" inkább had... :S
2011. nov. 4. 10:16
 27/34 anonim ***** válasza:
Én csak azt mondom, hogy jobban néznél ki szőrtelenül és kevésbé vasalt hajjal, de ha ismerkedésről lenne szó, egyik miatt sem utasítanálak vissza. Ez annyira részletkérdés, hogy valami nem áll jól.
2011. nov. 4. 14:11
 28/34 A kérdező kommentje:

igy van

. :)

2011. nov. 4. 20:40
 29/34 A kérdező kommentje:

[link]

csupasz a kedvetekért. bocs a fejjellefelé miatt.

de asszem szőrnövesztés lesz. :)

2011. nov. 4. 20:45
 30/34 A kérdező kommentje:
pofavagas az alap. .bocs. zseléhaj inkább nem ,:)
2011. nov. 4. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!