Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyit költesz parfümre?

Mennyit költesz parfümre?

Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 17:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
Nem sokat, általában 2500 Ft alatt egy parfümre.
2011. okt. 31. 19:47
 2/21 anonim ***** válasza:
64%
20-40.000 Ft-ot.
2011. okt. 31. 20:15
 3/21 anonim ***** válasza:
20%
Nem költök parfümre. Az csak arra jó hogy megfulladjanak tőle a fiúk.
2011. nov. 1. 09:15
 4/21 anonim ***** válasza:

Semennyit, így is egy csomó van, mert ajándékba már többször is kaptam.

Egyet vettem, az 6 ezer volt, és alkalomra fújom csak magamra, nagyon jó illata van. :)

2011. nov. 1. 10:37
 5/21 anonim ***** válasza:

Ritkán veszek parfümöt. A legtöbb parfümömet kaptam eddig, persze mindig tudtam róla. Sokszor volt olyan, hogy kinéztem egy parfümöt, már meg is akartam venni magamnak, de nagynénémék mondták, hogy vegyem meg/rendeljem meg magamnak és akkor azt kapom tőlük születésnapra, karácsonyra akármire. :)

A legjobb meglepetés kétség kívül az volt, amikor kinéztem egy parfümöt magamnak, el is mentem a rossmanba, de nem volt. Nővérem viszont megkérte egyik ismerősét, hogy vegye meg Pesten, és azt a parfümöt kaptam nővéremtől ballagásomra. Sosem gondoltam volna, hogy lesz ilyenem, mivel alapból nekem kissé drága volt, csak akkor éppen akciós volt. Nagyon örültem neki.

Egyébként általában 4-5000Ft körül vannak a parfümjeim.

16/L

2011. nov. 1. 10:58
 6/21 anonim ***** válasza:
91%
Kevés parfümöm van, és mindig magam vásárolom meg, mert ha valakitől ajándékba kapom, nagy valószínűséggel nem fog tetszeni. Ha már megvettem, addig használom, amíg meg nem unom vagy ki nem fogy. 4000 Ft-nál többet nem adok ki rá, bármennyi van is az üvegben.
2011. nov. 2. 20:11
 7/21 anonim ***** válasza:
94%

A kedvencemből kb. 10 ezer egy nagy üveg, de azzal majdnem egy évig elvagyok.

Néha ajándékba is szoktam kapni, de azt nem igazán szeretem, tekintve hogy nem tudom megszagolni előtte. Pont nemrég kaptam egy 100 ml-s üveget, ami nem jó, nem tetszik. Úgyhogy csak akkor fogom használni, ha azzal találkozom, akitől kaptam :D

2011. nov. 3. 07:33
 8/21 anonim válasza:

Sziasztok, én pasi vok, többnyire ajándékba kapok parfümöt.

Ha gondoljátok csekkoljátok ezt az oldalt, márkás parfümök vannak, nagyon olcsón! Sztem egy próbát megér, így karácsony előtt. [link]

2011. nov. 3. 17:33
 9/21 anonim ***** válasza:
9%
b@sszátok meg nektek ennyi fölös pénzetek van???? mindjárt megadom a bankszámlaszámom azt utalhattok ide is
2011. nov. 4. 04:20
 10/21 anonim ***** válasza:
27%
Nem sokat. De nem is kell, mert van egy hely, ahol eredeti parfümöket 2-3 ezer forintért általában megkapok. A legdrágább is 8ezer ha jól tudom, de az olyan retro pumpás és gyönyörű üvege van. No persze szívesen elmondok tel.számot, nem reklámozásként mondom, de összességében nem kell sokat költenem parfümökre és nem is szoktam. :-)
2011. nov. 5. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!