Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyit költesz a külsődre és...

Mennyit költesz a külsődre és mennyi a jövedelmed?

Figyelt kérdés

Külső alatt értem: ruhák, ékszerek, cipők, kiegészítők, kozmetikumok, fodrász, kozmetikus, manikűr, stb.

Jövedelem pedig nettó.

2011. ápr. 13. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Még tanulok,diákmunkával és egyetem adta pénzzel kb 80ezrem van,ebből 40 elmegy labérre,rezsire, 25 kajára

15 ezrem marad mindenre

kozmetikus havi 400Ft

Anyának ruhásboltja van,ruhát,cipőt,kozmetikumokat tőle kapom meg cserébe hogy csinálom a könyvelését.

Ékszerem sok van,magamnak ritkán veszek,páromtól kapok alkalmakra meg anyától

Fodrászolni magamat szoktam,illetve 2-3 évente vágatok belőle,az 2-3ezer

Manikűrt is megoldom magamnak,szép hosszú körmöm van,körömlakk évente 2 ezer max (ez 5-6 féle lakk)

inkább édességre költöm a pénzem:)

2011. ápr. 13. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:

diák vagyok. jövedelmem havi 5000Ft hogy ha van valami munka.(+ születésnapi vagy névnapi pénz,..)

havi 3000ft körmösre.

ha ruhát vásárlok akkor anyuéktól kérek rá pénzt,de általában nadrágra,cipőre kérek ha valamelyik tönkre megy de akkor veszek pl 3 nadrágot.

a maradék pénzemet félre rakom és veszek belőle sminket,ékszereket.

2011. ápr. 13. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Diák vagyok, a jövedelmem változó és ehez mérten költök. Ha valamire nagyon szükségem van, akkor a szüleim adnak rá, de sminket, és egyéb (szerintük) nem létszükségletű dolgokat megamnak kell megoldanom.
2011. ápr. 13. 12:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is még fősulira járok, mellette diákmunka, havi 60000 nettó. 4000 Ft a körmös, 4-5000 Ft kozmetikus, és szintén 4000 a fodrász de azt van h csak 2 havonta megyek.

Sminkre, kozmetikumra, ruhákra elmegy havonta 10000 Ft, de ha néha 20 is (pl ha veszek egy új cipőt). A maradék 30 ezret szoktam beleadni a lakbérbe+kajába, amit a párommal közösen fizetünk (ő főállásban dolgozik). Néha úgy érzem rengeteget költök a külsőmre, de képtelen vagyok változtatni ezen.

2011. ápr. 13. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:

2 hónapja végeztem a fősulin, még nincs munkám, de (még pár hónapig) kapok apámtól zsebpénzt, ami havi 40 ezer Ft.

Ebből olyan 10-15 ezret költök ilyen célra. Elsősorban arcápolási termékekre költök. Ez az első. Ha marad egy kis pénzem, veszek cipőt, vagy felsőt, de ezeket mindig extra akciósan veszem. Múltkor is sikerült 2500ért kifognom egy csinos bőrcipőt.

Fodrászhoz évente kb. egy-két alkalommal járok, tehát erre nem költök. Szoliba, körmöshöz, kozmetikushoz nem járok.

2011. ápr. 13. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

engem is az egyetem pénzel :D 50-60 ezer ft havonta.

ebben a hónapban többet költöttem, mert szülinapom volt, és kivételesen pénzt kaptam ajándékba, kb. 10-ért vettem ruhákat, cipőt (de legalább 6-7 darabot:)

átlagosan 20 elmegy kajára, 10 utazás, bkv stb. így maradt egy 20as. abból inkább a barátaimmal lógok, persze ha szükség van vmire, akkor megveszem. pl. 2-3 havonta tusfürdő, sampon, balzsam: kb. 1500 ft. sminket nagyon ritkán veszek, általában kitart jóóó sokáig, pedig minden nap sminkelem magam (igaz millió színben van, és csak kínait veszek, nekem 3e ft rohadtul pénzkidobás egy 1színű szemfestékre). ruhát csak akkor ha feltétlen szükséges (pl. kilyukad a cipőm talpa), de akkor is a lehető legolcsóbban akarom megúszni, pl. 4000 ft-nál többet nem adok nadrágra, cipőre is max 3000, a felsőimet 1500-t szoktam venni, ha nagyon nagyon tetszik és épp van pénzem, akkor 2500-ért is megvenném, de nem jellemző. Ezen kívül, ha mondjuk nincs semmire szükségem, de meglátok egy nagyonleárazott nagyonjó ruhát, akkor megveszem :)

2011. ápr. 13. 23:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Most olyan 70ezer forint körül lesz a fizum, abból 47ezer a hitel, a maradék meg marad a bankban, van mindig tartalékom, most éppen a névnapi pénzekből, meg anyum ad majd havi 15ezret, az is el lesz téve a nyaralásra.

Tehát mennyit költök? Ruhát akkor veszek ha nagyon jó árban van és feltétlenül muszáj, táskát nem csak akkor, de amit szerettem volna már megvettem. Fodrász kozmetikus ingyen van, de csak 3havonta járok. Sminkek, nem nagyon szoktam venni, ellenben a kiegészítők, bizsuk a gyengéim, de azért is csak pár száz forintot adok ki.

Ebben a hónapban eddig 2000ft-ot költöttem ruházkodásra, de max 5000-ig megyek el, de ez változó.

a cipőket is szeretem, de ott is 300ft kb. a határ, (na jó vannak kivételek)

Testápolás, minden sokáig elég, szappanokat és gyógyszertári krémeket használok, ezek nem nagy összegek.

26/n

2011. ápr. 14. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!