Ha allergiás lettem egy parfümre visszafizetik a pénzemet?
Szerintem nem. Bontott (használt), "bármit tehettél vele" stb. Ez valami olyasmi, mintha visszavinnél egy cipőt, mert gombásodik tőle a lábad. Kényes ügy az ilyen higiéniai okokra hivatkozás, meg annak a kivizsgálása. Ez eladó az eladás alkalmával nem hiszem, hogy allergiát akart neked okozni.
Szerintem hamarabb el tudod passzolni barátnői körben.
Mielőtt megvásároltad az összetételt kellett volna megnézned. Sok sok termékre rá van írva, hogy allergiás reakciókat válthat ki, vagy nyomokban mogyorót tartalmaz, stb. A te felelősséged, hogy mindezt nem olvastad el, nem néztél utánna.
A jogügylet (vásárlás) már megtörtént, ergo, eső után köpönyeg. :(
18:09
Hol van ez bizonyításos eljárás leírva?
Ennyi erővel a vevő is lehet "tudatos vevő", és vásárlás előtt tájékozódik a termék összetételéről, aztán dönt, hogy az jó-e neki, vagy sem. Az eladó nem tehet a vevő allergiájáról.
"pff...nem tartom valószínűnek... de azért egy próbát megér. Sok szerencsét!"
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:03
Szerintem sem püffögött, sőt, szerencsét kívánt!
De tipikus ez a mondat is:
"Most miért kell ......ni?"
Persze ha valaki csak a püffögést képes kiolvasni ...
Csatlakozom az előttem szólóhoz, az a pff... lehetett egy tanácstalan gondolkodás is hirtelen. Te nem szoktál néha erősebben levegőt kifújni? Ilyesmi hang jön ki, próbáld ki :)
Ha 8 napon belül vissza tudod küldeni a terméket, akkor elállhatsz a vásárlási szándéktól, és visszakapod a pénzed. Ha nem, akkor tedd fel Te is netre, pl. vatera, vagy próbálkozz ismerősöknek eladni. Így még a visszaküldési postaköltséget is megspórolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!