Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha allergiás lettem egy...

Ha allergiás lettem egy parfümre visszafizetik a pénzemet?

Figyelt kérdés
Webshop-os, nem üzletben vettem.
2010. okt. 19. 17:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha volt benne összetétel címke, akkor nincs csere, illetve a bolt saját maga dönti el, hogy visszacseréli-e. Mégpedig azért, mert ha te kibontottad a dobozt, akkor ott van benne a papír és ha te nem olvastad, akkor ez van, nem az Ő hibájuk.Nem minőségi és nem hibás reklamáció miatti cserét nem köteles az üzlet visszavenni, főleg, hogy használtad is.

Gyógyszert is csak úgy tudtam egyszer kicseréltetni, hogy a betegtájékozató, ami a dobozon belül volt, abban volt ráírva, hogy aki egy bizonyos összetevőre allergiás, az nem veheti ezt a gyógyszert be. Amikor visszavittem, nem akarták kicserélni, de mondtam a nőnek, hogy a dobozon, kívülről ez nem volt ráírva, csak a belsejében, nyílván, ha rá van írva, nem veszem meg.

Amikor mi víztisztító gépet vettünk, a vásárlói tájékoztató a dobozon belül volt és amikor megvettük, a doboz le volt ragasztva, nem lehetett kivenni. Otthon derült ki,hogy ezürtszűrő van benn, amire a férjem allergiás és ezmiatt vissza tudta vinni, de ott sem akarták visszavenni.

2010. okt. 19. 18:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező vélhetőleg nem fogják viszafizetni az árát nem széttört üveget adtak vagy hamisitványt arról ők nem tehetnek hogy, te allergiás vagy rá nem ők állitják elől ők csak árulják!
2010. okt. 20. 16:16
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

Tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatot, és azt mondták, hogy választhatok másik parfümöt, vagy visszakapom a pénzt.

2010. okt. 20. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!