Ha allergiás lettem egy parfümre visszafizetik a pénzemet?
Ha volt benne összetétel címke, akkor nincs csere, illetve a bolt saját maga dönti el, hogy visszacseréli-e. Mégpedig azért, mert ha te kibontottad a dobozt, akkor ott van benne a papír és ha te nem olvastad, akkor ez van, nem az Ő hibájuk.Nem minőségi és nem hibás reklamáció miatti cserét nem köteles az üzlet visszavenni, főleg, hogy használtad is.
Gyógyszert is csak úgy tudtam egyszer kicseréltetni, hogy a betegtájékozató, ami a dobozon belül volt, abban volt ráírva, hogy aki egy bizonyos összetevőre allergiás, az nem veheti ezt a gyógyszert be. Amikor visszavittem, nem akarták kicserélni, de mondtam a nőnek, hogy a dobozon, kívülről ez nem volt ráírva, csak a belsejében, nyílván, ha rá van írva, nem veszem meg.
Amikor mi víztisztító gépet vettünk, a vásárlói tájékoztató a dobozon belül volt és amikor megvettük, a doboz le volt ragasztva, nem lehetett kivenni. Otthon derült ki,hogy ezürtszűrő van benn, amire a férjem allergiás és ezmiatt vissza tudta vinni, de ott sem akarták visszavenni.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatot, és azt mondták, hogy választhatok másik parfümöt, vagy visszakapom a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!