Hogy szokjak le a körömrágásról?
Figyelt kérdés
elvileg a stressznek a jele a körömrágás,hála az "anyámnak",már a hajamat is kitépném...szóval nem csak úgy unatkozásból csinálom
de mégis hogy szokjak le a körömrágásról? már komolyan,volt olyan is,hogy este arra keltem,hogy ÁLMOMBAN rágtam a körmöm o.O tudom,hogy fura,de tök komoly...egyszerűen késztetést érzek,hogy rágjam
mit csináljak?
14L
2011. okt. 30. 14:25
11/13 anonim válasza:
Menj pszichológushoz. Ha már álmodban is rágod, akkor ilyen-olyan körömlakk nem fog segíteni. Egy jó pszichológus bármiből ki tud gyógyítani.
12/13 A kérdező kommentje:
jah csak egy jó pszihológus nagyon drága :/
meg ilyen csak egyszer fordult elő,úgyhogy ilyennel csak nem megyek pszihológushoz,még csak az hiányzik,hogy ő is körberöhögjön o.O
2011. okt. 31. 20:00
13/13 anonim válasza:
A pszichológusnak csak ha magánrendelésére mész, akkor kell fizetni. Az sztk-ban telefonon lehet időpontot kérni, vagy személyesen, vagy a háziorvosod is írhat egy beutalót. Ebben az esetben ingyenes az egész. És biztos hogy nem fog körberöhögni, hiszen sokat látott már, és a munkája hogy segítsen mindenkinek. Persze ha ennyire taszít a dolog, akkor felesleges! De én jártam pszichológushoz és nagyon szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!