Miért drágultak meg így a kontaktlencsék?
Figyelt kérdés
Elég régóta szemüveges vagyok, és 2 éve körülbelül kontaktlencsét is hordtam, olyan 3 évig. Mostanában annyira megdrágultak a lencsék árai ,hogy egyszerűen nem tudom megfizetni. Pár éve lehetett kapni féléveset,1 db volt, de nekem tökéletesen megfelelt, és 9000 ft volt.(ráadásul a mostaniak nagyon hamar szakadnak a lágyságuk miatt) Most mennyi is? 1 havi 3000 körül van, az félévre 18000 ft, tehát a duplája.2011. okt. 30. 12:08
1/5 anonim válasza:
2 éve hordtál 3 évig kontaklencsét?
Egyébként nem értek hozzá, de szerintem jobb lett a minőségük.
2/5 A kérdező kommentje:
igen, és fél évig jó volt 1 pár.
2011. okt. 30. 15:12
3/5 anonim válasza:
Nekem 4-5 éve van lencsém, csak én havit használok. azóta 18 000 körül van..
4/5 anonim válasza:
Utolsó: egy havi van 18000 körül, vagy fél évi? Szeretnék kontaktlencsét, csak azért kérdezem.
5/5 A kérdező kommentje:
1 havi adag (1 pár) 3000 ft körül van. Akkor az fél évre 6x3 tehát 18 000. :(
2011. okt. 31. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!