Mi kell ahhoz, hogy zselés körmöt tudjak itthon építeni?
na igen, az anagyköltség lehet, hogy ennyi, de abba nem gondoltok bele, hogy fizetni kell a számlákat(pl: áram, víz, telefon, fűtés, stb), vállalkozónak a tb 60000 Ft, ha hirdet, akkor annak is van ára, ott a könyvelő, az is elég sokat el tud vinni havonta, továbbképzésekre járunk, hogy minden újdonságot megtanulhassunk, és ki tudjuk elégíteni a vendégek igényeit, meg az adókról ne is beszéljünk...ez mind benne van a köröm árában.
Kérdező:
Nem azt írtad kérdésnek, hogy mennyi a köröm anyagköltsége, hanem azt, hogy mi kell az otthon épített zselés körömhöz. van különbség a kettő között...
20as vagyok. azt, hogy otthon csinálja, úgy értettem, hogy megvan a vizsgája, de bejelentve sehol sincs, hogy ő dolgozik, ergó nem adózik, nem fizet járulékot.
és az anyagköltségre (mint az előbb említett példában), simán rámond egynémely körmös 2-2500Ft-ot.
Így, hogy azt kérdezte, mennyibe kerül minden, ami kell hozzá, kb.ugyan azt kérdezte, és reálisabb válaszokat kapott
Az átlag anyagköltség, amit már egy hozzászóló is leírt kb. 2000-2500 Ft.
És ami még a feltett kérdésre vonatkozik: az anyagok és eszközök használódnak/fogynak, így azokat folyamatosan cserélni kell, pl. ecsetek, reszelők, uv lámpàba csövek, stb. Tehát semmi sem örökéletű.
úgy értettem, h lebontva.
pl.:
(nem értek hozzá, szall csak kitalált számok)
zselé: 500Ft
ecset:200ft
UV-cső:100ft
lakkok: 200Ft
stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!