Férfiak sok szokott lenni nektek ha egy nőn 10kg felesleg van?
23-as a BMI-d vagyis, nincs rajtad felesleg (25 felett számít valaki túlsúlyosnak, 30 felett kövérnek, 35 felett extrém dagadtnak), normális a testalkatod (legalábbis a számok alapján). Ha 60kg lennél, akkor 19,8 lenne, ami már enyhén alultáplált.
Szóval, nincs veled ezek alapján különösebb gond.
nincs is rajtad 10 kiló felesleg:O
sőt normális a súlyod!!
Nehéz megmondani,hogy mennyi felesleg van rajtad.
Van akin izom is több van,vagy a csontozata nehezebb.
A lényeg,hogy a testzsír%odat csökkentsd,izmosodj!
Amúgy egy kutatás kimutatta,hogy azok az emberek,akiken pici súlyfelesleg van,de izom is van rajtuk sokkal egészségesebbek,mint a szimplán vékony,de nem sportos emberek.
Amúgy ne az legyen a fő szempont,hogy kinek akarsz tetszeni,hanem az egészséged.10 kg zsírfelesleg az sok.
Ha heti 3szor sportolsz 1 órát tv nézés közben nem lesz rajtad zsírfelesleg.Az nem olyan sok idő.
Brandoneee, ha vmennyire ismered a nőket, tudod jól, h többségüknek a sportban egyetlen motivációja van: hogy sokan megnézzék az utcán és tudják rázni magukat.
Egy nőnek központi kérdés, h mennyire ézik meg, akkor is, ha tagadja.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: a legtöbb férfinak nem gond a 10 kg felesleg, sőt a legtöbb férfinak teljesen mindegy, csak ne legyen a nő 100 kg, mivel úgyis csak szexet akarnak.
Utolsó!Ezzel tisztában vagyok.
Amúgy én meleg vagy.
De sok nőnél az a baj,hogy elsősorban nem azért sportolnak,hogy maguknak megfeleljenek,egészségesek legyenek,hanem a párkapcsolatnak akarnak megfelelni.
Én ha nem vagyok kapcsolatban akkor is jól akarok kinézni és jól akarom érezni magam a bőrömben.
A heteró férfiak többségét nem zavarja,mert így is nehéz olyat találni,aki benne van a szexben feltételek nélkül.
De az illetőnek az kellene tudni,hogy ez nem egészséges.10kg zsírfelesleg nagy megterheli a szívet.
És 5-10 évvel megrövidíti a várható élettartamot és mindenféle betegségre nagyobb a hajlam,ha valaki túlsúlyos.
1-2 kg tartós felesleg még elmegy,mert az ember nem tud mindig ugyanolyan lenni,sem érzelmileg,sem fizikailag,hogy tartsa a súlyát.
De 10 kg az szerintem már nagyon sok ilyen szempontból,mert az nagy teher,azt jelzi az illető nem érzi jól magát.
Heti 4-5ször 1 óra sport és nem lesz rajtad felesleg.
Ha még hajlamosabb vagy a hízásra,akkor sem.
És akik ducibbak is,de van rajtuk izom is bizonyított tény,hogy egészségesebbek.
Van egy genetikai adottság,amin nem tudsz változtatni.
A lényeg,hogy sportolj és látszódjon rajtad,hogy egészséges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!