Csak egy vékony lány lehet szexi?
Az is szubjektív, hogy ki a vékony. Másrészt, erre a kérdésre lehetetlen hiteles választ adni. Biztos láttál már nagyon furcsa párokat, ha máshol nem, akkor neten. És nem érti az ember, hogyan lehetséges, hogy együtt vannak, vagy hogy egyáltalán az egyiknek párja van. Úgy, hogy nem mindenkinek a külsőség a minden. Biztos találtak valami a másikban, ami vonzalmat kelt benne. Persze, most nem csillámporos sorokat akarok írni, az is benne lehet olyankor a dologban, hogy feladták, és úgy voltak vele, hogy "jó ez nekem".
A férfiak nagy része azokat a lányokat szereti, akik telt idomokkal rendelkeznek. Ez ösztön, régen is ők voltak a "jó nők", gondolom, nem kell ecsetelnem a fajfenntartás-sztorit.
Szexi szerintem gyakorlatilag bárki lehet, valakinek biztosan.
Én nő vagyok ugyan, de szerintem a vékony lányok igenis jobban néznek ki, rajtuk még egy ízléstelen rongy is jól mutat...
Valamint, aki vékonyabb, az magasabbnak tűnik.
Na persze nem azt mondom, hogy csontváznak kell lenni, de egy nőnek az a megfelelő, ha kb. 5-8 kilóval kevesebb, mint az ideális testsúlya. Példának okáért, ez az érték nekem 50, de akkor nézek ki a legesztétikusabban, mikor 42-45 kilót nyomok.
A zsírpárna nem vonzó. A vastag combok sem. Akinek meg mégis, az egész egyszerűen ízlésficamos. A vékony, hosszú lábakat semmi nem múlja felül.
42 kiló?! Utolsó, merem remélni, hogy ehhez a súlyhoz nem vagy több 160 centinél.Amúgy meg miért kéne, hogy mindenki magas legyen (annak tûnjön)?Az alacsony, formás hölgyek sokkal szexibbek, mint a magasak, de csontkollekciók.
És úgy vélem, megeheted a hosszú lábaidat, ha mellé nem formásak.Ha egyenes, mint az oszlop.Na az a gusztustalan.Ja és igen, nekem tetszenek a husis lábak, combok, (nem a kilengõ zsírpárnák), szeretem ha meg lehet fogni kényelmesen, de ettõl még kikérem magamnak, hogy ízlésficamos vagyok!Egyszerûen csak rühellem, ha egy nõ olyan vékony, hogy a combjai nem érnek össze!
Utolso: kerlek, ne utald a combjaimat! Nem ernek ossze, de ez inkabb a karikalabaimnak koszonheto es a szeles csipomnek :( :D
Kerdesre: abszolut nem. Van egy baratnom, kicsit teltebb, de mar nem tud jobban lefogyni, mert alkatilag olyan, amilyen. De olyan kisugarzasa es olyan gyonyoru arca van, hogy csak ugy bomlanak utana a pasik, es barmelyik vekonyabb holgy megirigyelhetne az adottsagait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!