Miért csak a szépeknek tökéletes az életük?
Azt vettem észre, hogy csak a szépeknek van tökéletes életük. Van az osztályból egy lány. Minden fiunak tetszik Kb. 2 éve jár be faluból városra sulizni, és az elején csak az ottani falusi barátai voltak. Be került városba, és egy csomó fiu belezúgott, nagyobb osztályokból egy csomó jó pasi a haverja lett. Hülyéskednek meg minden.
Mikor az elején hozzánk került facebook-on, 8 lájk volt a képeinél. Most meg annyi haverja van, hogy legkevesebb 50-en lájkolják a képeit. Én, a városba laktam egész életembe, de nincs sok barátom. És még az osztályban elég sok így van. Hogy csinálja ezt? Szerintetek az számít, hogy az a lány nagyon szép? Azért akar minden fiú vele járni? Vagy csak velem, és más lánnyal van baj?
én állitolag szép vagyok...de...nemsok barátom van...(a rajongok, kamubarátok....őket nem nevezném annak....) és messze nincs tökléetes életem...állandóan megfelelési kényszerem van..és nem másnak hanem magamnak...ez külsőben is igaz...folyton siránkozom magamon h nem vagyok szép igazábol csak ügyes...és lassan semmi önbizalmam és kisebbségi komplexusom van....bár lehet h erre a kedves párom is rátesz...:/ uh nem...a szépség nem minden..
23L
Szerinted aki szép, annak tökéletes az élete? Jó, vannak ilyenek, de nem sokan.
Az egyik osztálytársam szép,szinte gazdagok, kafa cuccokban jár, szinte mindenki a talpnyalója.
Az ő barátnője is gazdag, de csak egy elkényeztetett liba, akinek az a legnagyobb gondja, hogy az ECDL vizsga tanfolyamára nem a barátnőivel van egy csoportban.Ja és már a duci kategóriát súrolja a kinézete.Szebb az arca, mint nekem, de nekem százszor jobb az alakom.Parancsolgatós, minden tanár kedvence.
Nálunk ez így megy.De nem mindenhol szerencsére.Gyűlölöm a falunkat, a gazdag köcsögökkel együtt.Hidd el, úgy is pofára esik majd minden ilyen plázacica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!