Az alábbiak közül szerintetek melyik áll a legközelebb a "tökéletes" alakhoz? (képek)
Csak egy számot írj! ;)
(Direkt nem tettem őket vékony/telt sorrendbe.)
1.: [link]
2.: [link]
3.: [link]
4.: [link]
5.: [link]
6.: [link]
7.: [link]
8.:
Ha ráértek, légyszi, írjatok indoklást, illetve kort és nemet! :) Köszi a válaszokat.
2,4,7
szerintem ők azok,akiknek van alakjuk és nem csak egy deszka lap az egész:D
sokkal szebb egy telt nő,mint egy vékonyka csont kollekció...van formájuk és sokkal nőiesebb,de ez is szubjektív,kinek ki/mi a "tökéletes":D
16/L
4, 8.
De ezeket a képeket lehetetlenség összehasonlítani, hisz más ruhában, más beállásban vannak fotózva, az 5-ös alakjából például alig látszik valami a ruhája miatt, ami egyébként is vékonyít optikailag.
Az 5-ös áll a legközelebb a tökéletes alakhoz, csak lehetne 10 centivel magasabb..:)
16/L
3, 4, 6, 7.
Reni és a 2. nekem kicsit telt, 5. olyan semmilyen (+ szerintem ez a ruha előnytelen neki, még annyira sem látszik a melle), a 8. nő hasa meg már túl izmos szerintem.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!