Az alábbiak közül szerintetek melyik áll a legközelebb a "tökéletes" alakhoz? (képek)
Figyelt kérdés
Csak egy számot írj! ;)
(Direkt nem tettem őket vékony/telt sorrendbe.)
1.: [link]
2.: [link]
3.: [link]
4.: [link]
5.: [link]
6.: [link]
7.: [link]
8.:
Ha ráértek, légyszi, írjatok indoklást, illetve kort és nemet! :) Köszi a válaszokat.
2011. szept. 18. 11:50
11/16 anonim válasza:
2 3 5 7
ezek tökéletesek, de a többivel sincs semmi gond szerintem,de a képek sem túl jók
14/16 anonim válasza:
az 1es kivételével mindegyik gyönyörű
16/16 anonim válasza:
Egyértelműen és magasan a 4 -es kép a tökéletes, az nyert nálam, a lány a feketefehér képen. Huh! Eszméletlen milyen gyönyörű. Pont jó a cici méret, se nem kicsi, se nem nagy, keskeny csípő, formás kerek fenék, mindenből az optimális. Nálam ilyen egy tökéletes nő. Tehát a középút híve vagyok, ő se nem csontsovány, se nem túlsúlyos. Az ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!