Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Epilátortól is kipattoghat az...

Epilátortól is kipattoghat az arcom?

Figyelt kérdés
A pajeszom eléggé látszik,mert fehér bőröm van és fekete hajam,és azt gyantázni szoktam,de mindig kipattogok a gyantától,és ilyen pattanás szerű,viszkető pöttyök lesznek rajta.Most észrevettem hogy az arcom is kezd kicsit szőrösödni,el fogok menni vele orvoshoz,mert ez már nem normális szerintem,de zavar hogy szőrös,ezért arra gondoltam hogy talán epilálni kéne,de nem tudom,hogy attól is így kipattgonék-e,vagy sem.
2011. okt. 12. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is leszedtem ott epilátorral... Iszonyatosan kipattogott. Azóta borotválom, attól nem pattog ki annyira, de félek, hogy megerősödik :(
2011. okt. 12. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Ha véletlenül túlélnéd arcon az epilátort, elismerésemet fogadhatnád, csak arcot nem epilálunk...

Ha szükséges akkor gyanta vagy szemöldökcsipesz, de epilátorral NEM!

2011. okt. 12. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
a válasz igen ,sokkal jobban felsérti a bőrt ,amúgy nem hiszem hogy erős borostáid lennének az arcodon pedig az epilátor csak azt viszi ugyanis a pihéket csak eltépi,így a gyanta jobb megoldás,de a te bőröd nem bírja ,esetleg a cukorgyantát még kipróbálhatnád,nem sérti fel úgy a bőrt ahogy a sima gyanta,kifejezetten ajánlják az érzékeny bőrüeknek.
2011. okt. 12. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:

19:54

én epilálom az arcom, és kipattogott az egyik fele az arcomnak

egyébként is ki szokott pattogni, de eddig szünetekbe csináltam, hogy ne erősödjön, meg hogy 2 hétig nem kell az arcomon a szőrrel foglalkozni, tök jó, 10 percet ki lehet bírni

nem tudnál valamit a kipattogás ellen?

18f

2011. okt. 12. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, ki fog pattogni attól is!
2011. okt. 13. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!