Gyantától/epilátortól erősödik a "bajusz"?
Figyelt kérdés
Lány vagyok de vannak szőrszálak a szám felett...nem virít messzire de engem nagyon zavar =S
a gyanta vagy az epilátor erősíti?
(tudom, hogy máshol gyengíti a szőrt de úgy hallottam hogy itt erősödik tőle =S)
Előre is köszi a válaszokat :)
2010. jan. 17. 22:13
2/6 A kérdező kommentje:
szoktam szőkíteni de így is nagyon látszik =S
2010. jan. 17. 22:27
3/6 anonim válasza:
Gyantázd, nem erősödik hanem ritkul..
Minnél többsör csinálod, annál kevesebb lesz :)
4/6 anonim válasza:
Én csipesszel szoktam kiszedni mert a gyantától kipattog és ronda lesz. és nem erősödik a szőr.
5/6 anonim válasza:
gyantától erősödik, mert az olyan pici szálakat csak eltépi.
epillálóval nem, de szerintem csipesszel jobb.
és ha tényleg csak pár szál (nekm is van pár) akkor szőkítsd ki. én is azt csinálom és így nem látszik:)
6/6 anonim válasza:
Nem erősödik tőle a szőr. A gyanta és az epilálás (vagy csipesszel kitépés) gyakorlatilag ugyanaz. Egyiktől sem erősödik jelentősen. Ha zavar és a szőkítés már nem segít nyugodtan vegyél külön száj feletti részre kapható gyantacsíkot drogáriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!