A derékról és csípőről a zsart fel lehet nyomni rendszeres masszázzsal a cicikre?
Lehetetlen! De jó lenne akkor masszíroznék magamnak kocka hasat és izmokat meg úgy + 20 centit magamnak :DDD
Ez a 20 centi félreérthető :DDD de nem is baj. Amúgy magasságra gondoltam. Először...
Az izom az egészen más mint a zsír, kisebb a térfogata mégis nehezebb, mert sűrűbb, ahoz nem fogyni kell, és masszázzsal átalakítani a formát, hanem edzeni kell hozzá és tápanyagdús ételeket enni, hisz alapanyag nélkül nem lesz izom, az hogy milyen szálkás az izomzat, az már a rajta lévő és a szövetek közt lévő zsírtól, nedvességtől függ.
Lehet elsőre hülyeségnek tűnik, de elvileg vannak olyan alakformáló tornák és masszázsok (amit magad is elvégezhetsz) hogy egy nem kívánt felesleg lemenjen anélkül, hogy a másik helyről fogynál, a zsír al lerakódik és nincs hozzád nőve, tehát nagyon sok kitartó kezelés után lehetséges hogy feljebb lehet őket tornázni. anyunak a hasmasszírozástól égett a zsír a hasáról és megerősödtek a kötöszövetek. Mivel a súrlódás energiát és hőt bocsájt ki. És nem csak magától a masszírozástól, hanem az akupunktúrás, kaupresszúrás pontok kezelésétől is függ. (vannak a fülön, talpon és a test különféle részein pontok, minden testrésznek szervnek megvan a maga pontja.) Nekem eddig igy még nem sikerült szépülni, de fájdalmat és emésztési problémát már szüntettek meg.
Találtam már más módszert ami beválik, de nem zsír odébbcsúsztatással :)
Pont fordítva szeretném...
Azt mondják egy nőnek vagy jó segge vagy jó melle van. A kettő együtt miért nem megy?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!