Mit tegyek, ha már élni sincs kedvem a kinézetem miatt?
Figyelt kérdés
Szó szerint...2011. okt. 7. 20:20
21/31 anonim válasza:
Ja, hát így már teljesen indokolt, hogy élni se akarj... EGY, azaz 1 db rosszindulatú nyomorék miatt...
Ismerve a csajokat, lehet, hogy csak azért szólt be, mert neked nagyobb a melled, szebb a lábad, amire viszont ő vágyik, és attól érezte magát jobban, hogy talált rajtad valami hibát.
Sírás helyett keress egy jó kozmetikust, kérj bőrcsiszolást, használj szalicilsavas krémet, és ha megmosakodtál, kend vissza azt a ku.rva púdert!!!!!
22/31 anonim válasza:
Miért kell más véleményére adni? Mit érdekel hogy mit gondolnak rólad, vagy épp mit mondanak? Nekem aztán mondhatnak akármit a külsőmről, ha én jól érzem magam, pedig nem vagyok egy szépség :-) És nem járok semmi szépítő kúrára. Mellesleg azok szoktak gúnyolódni akik irigyek rád!!!
23/31 A kérdező kommentje:
Igazából olyankor fog el ez az önsajnálat, amikor ujra rám jön a vágy, hogy legyen valakim. Amugy van munkám, emberekkel dolgozom, és hiszitek vagy sem, de az emberek szeretnek... Főnöknőm mondta ezt szüleimnek egyszer... El is hiszem, mindenkivel el tudok beszélgetni, kedves is vagyok, sok minden érdekel, művészetek több ágazata is. Átlag feletti az intelligenciám, ugyhogy mindenem megvan és ennek örülök is. Csak hiányzik egy férfi a életemből és fáj, amikor olyasmi miatt utasítanak el, amiről igazán nem tehetek.
2011. okt. 7. 20:35
24/31 anonim válasza:
rakj fel kepet!akkor meg tudjuk mondtani h mi abaj s min lehet valtoztatni;)
25/31 bánomisén válasza:
Ennyire befolyásol mások véleménye? Miért foglalkozol azzal, hogy mások mit mondanak? Nem tudom, fiú, vagy, vagy lány, de mindegy is. Legyél okos, kedves, vidám, és akkor az ilyen jellegű gondjaid 90%-a máris meg van oldva. A maradék 10%-ot meg elfelejted, olyan népszerű leszel, hogy nem lesz időd butaságokon agyalogni.
27/31 bánomisén válasza:
Opss, most látom, hogy amíg írtam, kiderült, hogy lány vagy. A véleményem akkor is fenntartom. Ne hagyd magad befolyásolni senki véleményétől.
28/31 anonim válasza:
Szia!Nekem sem szép a bőröm,de engem soha sem szólt le emiatt senki.Van pasim,de 6 év alatt egyetlenegyszer se illetett bármilyen jelzővel a bőröm miatt.nem vakolom magam,nem költök sminkre,de én így is jól érzem magam,és nem érdekel más véleménye.
29/31 A kérdező kommentje:
de rosszul esik, hogy piszkálnak... Én soha nem piszkáltam senkit a külseje miatt.. Sőt akit piszkálnak és nem védekezik, azt megvédem... Utálom, mikor valaki ilyen másokkal
2011. okt. 7. 20:42
30/31 anonim válasza:
Küldj privátba és válaszolunk,hogy min változtass (már ha van min)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!