Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha már élni sincs...

Mit tegyek, ha már élni sincs kedvem a kinézetem miatt?

Figyelt kérdés
Szó szerint...
2011. okt. 7. 20:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

túl vékony vagy

túl testes vagy

pattanásos a bőröd

x-lábad / o-lábad van

zsírosodik a hajad

nem szimmetrikus az arcod

lapátfüleid vannak, amik még el is állnak

aránytalan a tested

túl hosszúak a végtagjaid

ritka a hajad

sebhelyes az arcod/bármid

stb...

Mi a probléma, ami miatt ennyire elkeseredtél? Nem árultál el sokat magadról.

2011. okt. 7. 20:27
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk gondolj arra, hogy egy kicsinyes, önző, csupán a külsőségekkel foglalkozó agyhalott vagy, akinek a boldogság az, ha úgy néz ki, mint egy címlapmodell.

Esetleg gondolj arra, hogy több vagy, mint egy külső váz, és foglalkozz azzal, ami ezt a vázat kitölti.

Jó esetben van személyiséged, lehet bármihez tehetséged, lehetsz okos, humoros, stb... De neeeem, te egyszerűen csak felszínes vagy, aki visít, mert nem született tökéletesnek.

Neked semmi másra nincs szükséged, mint két kiba.. nagy pofonra, hogy helyrerázza a meszet az agyadban.

2011. okt. 7. 20:28
 13/31 A kérdező kommentje:
Az arcommal van bajom, régem pattanásos voltam és maradtak apró hegek, nem sima a bőröm. Főleg természetes fényen látszik. Egy lány bemondott egty olyat nemrég, amikor mentem megmosdani (és púder volt rajtam), hogy ne mosdjak meg, mert azzal le fogom mosni a szépségemet is... Úgy értette, hogy púder nélkül ronda vagyok
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mit tettél meg azért, hogy úgy nézz ki, amit eltudnál fogadni.
 15/31 A kérdező kommentje:

20:28

Köszi szépen, és ha elárulom, hogy nem voltam ilyen, soha nem foglalkoztatott a külsőm még tinikoromban sem, de aztán párszor beszóltak. Engem az emberek kedves megjegyzásei hoztak ide, ahol most vagyok.

2011. okt. 7. 20:30
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
kép?
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Ebből is látszik, hogy akinek nincsenek igazi problémái, az csinál magának. Ismerek egy kisfiút, rák miatt kivették az egyik szemét. És tudod, mit? A világ legboldogabb embere! Ami pedig nem utolsó szempont: nem süllyedt bele az önsajnálatba.
 18/31 A kérdező kommentje:
A fizetésem több mint felét költöm havonta mindenféle kencékre, meg szép ruhákra... Hogy jobban nézzek ki. Tornázni szoktam,az alakommal nincs baj, kivéve hogy alacsony vagyok.
2011. okt. 7. 20:31
 19/31 anonim ***** válasza:
73%
Keress egy csúnya pasit.
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted Geszler Dorottya ronda? Neki is ilyen a bőre. Rengeteg embernek hibás a bőre, de ezen lehet javítani. Például Ilcsis gyümölcssavas kezelés, nem drága és tényleg halványítja a hegeket.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!