Már 2 napja nem fürödtem, mert nem volt kedvem. Ez igénytelenség?
A két nap az még nem durva. A barátom úgy átlagosan 2hetente fürdik :S na az már gáz.
Ha viszont csináljátok akkor azért mosd meg ott lent :)
Igen, igénytelenség. Ha azt vesszük, hogy a két nap alatt nem otthon ülsz a seggeden, hanem éled az életedet (suli/munka stb) akkor ott azért izzadsz és ragad rád a kosz.
Első válaszolónak: az a két hét remélem csak valami vicc akart lenni..
ha dolgozok meg mászkálok a városba természetes h fürdök, meg ha csináljuk akkor is megmosom ott alul :)
de most h pihi van,itthon vagyok, nem izzadtam meg semmibe és így semmi kedvem nem volt fürdeni
Nyugi, hasonló a helyzet :D
Szünet van, pihi itthon, ki sem mozdulok egy ideig, és 2 napja nem fürödtem :P Szerintem nem igénytelenség. Ha nem lehet érezni a szagod fél km-ről, akkor no problem :D
Én viszont holnap reggel már fürdök, mert azt, hogy zsíros a hajam, nem tudom elviselni (:
most h nem tudok újabb kérdést felrakni ide írok, h unatkozok de nagyon vmi ötletet tudnátok adni h mit csináljak? nézem az 1fiúról filmet, de itt is kéne vmit csinálni...
ötleteket várok :)
Válaszolj mások kérdéseire.
Tornázz.
Játsz a neten.
Nézz videókat.
Chatelj.
Beszélj magadba:D-vicceltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!