Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Már 2 napja nem fürödtem,...

Már 2 napja nem fürödtem, mert nem volt kedvem. Ez igénytelenség?

Figyelt kérdés
Zavarna vkit ha a párja nem fürödne x ideig? csak úgy?
2008. dec. 29. 01:41
1 2
 1/16 anonim válasza:
62%

A két nap az még nem durva. A barátom úgy átlagosan 2hetente fürdik :S na az már gáz.

Ha viszont csináljátok akkor azért mosd meg ott lent :)

2008. dec. 29. 01:48
 2/16 anonim válasza:
70%

Igen, igénytelenség. Ha azt vesszük, hogy a két nap alatt nem otthon ülsz a seggeden, hanem éled az életedet (suli/munka stb) akkor ott azért izzadsz és ragad rád a kosz.

Első válaszolónak: az a két hét remélem csak valami vicc akart lenni..

2008. dec. 29. 01:50
 3/16 anonim válasza:
73%
sajnos halál komoly :(
2008. dec. 29. 01:51
 4/16 A kérdező kommentje:

ha dolgozok meg mászkálok a városba természetes h fürdök, meg ha csináljuk akkor is megmosom ott alul :)

de most h pihi van,itthon vagyok, nem izzadtam meg semmibe és így semmi kedvem nem volt fürdeni

2008. dec. 29. 01:58
 5/16 anonim válasza:
86%
Ebben az esetben akkor elnézhető...de azért törekedni kéne a napi tisztálkodásra. Fogmosás minimum ;)
2008. dec. 29. 01:59
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

Nyugi, hasonló a helyzet :D

Szünet van, pihi itthon, ki sem mozdulok egy ideig, és 2 napja nem fürödtem :P Szerintem nem igénytelenség. Ha nem lehet érezni a szagod fél km-ről, akkor no problem :D

Én viszont holnap reggel már fürdök, mert azt, hogy zsíros a hajam, nem tudom elviselni (:

2008. dec. 29. 02:00
 7/16 A kérdező kommentje:

most h nem tudok újabb kérdést felrakni ide írok, h unatkozok de nagyon vmi ötletet tudnátok adni h mit csináljak? nézem az 1fiúról filmet, de itt is kéne vmit csinálni...

ötleteket várok :)

2008. dec. 29. 02:03
 8/16 anonim válasza:
89%

Válaszolj mások kérdéseire.

Tornázz.

Játsz a neten.

Nézz videókat.

Chatelj.

Beszélj magadba:D-vicceltem

2008. dec. 29. 03:15
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
Én tudom mit csinálj: fürödj meg!!:D
2008. dec. 29. 03:45
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem egyáltalán nem igénytelenség! Főleg akkor nem ha egész nap otthon vagy. Legalább a sok víztől nem szárad ki a bőröd! :D
2008. dec. 29. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!