Hajvasalót vagy mobilt vegyek? (lennt képek, és bővebben)
Hello! :)
Melyiket vegyem meg? Egy Remington s1051 hajvasalót, amit már évek óta nagyon szeretnék és 50 eurómba kerülne.A hajam negy egyense hanem göndör, szóval van értelme amiért megszeretném venni!
Vagy egy samsung s 5230 mobilt, amit pár hónapja néztem ki magamnak, viszont van már mobilom, és amugy sem olyan vagyok hogy egész nap telefonálok sms-t irok, szóval ha kell megvagyok nélküle egy ideig, annyi baj van a mostani mobilommal, hogy nemsok zene, kép fér rá és túl nagy, de amugy jó :))Ez a mobil 40 eurómba kerülne.
Szerintetek melyiket vegyem meg? csak az egyiket lehet, azt a kis árkülönbséget ne figyeljétek!! 16/L Köszii ( Ha kérdés van irjátok) :))
hmmm... Mennyire göndör a hajad? Ha fodrász egyenesíti ki, mennyi ideig marad egyenes?
Csak azért kérdezem, mert nekem csigásan göndör, és amikor hosszú volt, nem volt az a hajformázó, ami bírt volna vele, akármit csinálhattam, nem tartott tovább pár óránál a simaság vagy éppen a nagy loknik, de legalább a hajam tönkrement... (csak úgy megsúgom, a (syoss, és gondolom a többi olcsó) hővédő finoman fogalmazva sz@rt se ér, akár vizet is fújhatnál rá :D)
Nyáron rászántam magam és levágattam Emmásan rövidre, na, úgy még ki lehetett vasalni normálisan, de azóta már nőtt 5 centit, és valami katasztrófa..
Ha ilyen hajad van, akkor vasaló helyett inkább tartós hajegyenesítésben gondolkodj.
Telefon: Egy ismerősömnek van ilyen, úgy szidja mint a bokrot, neki is kénye kedve szerint kikapcsol, illetve az érintőképernyője is nehezen reagál, olykor le is fagy.
Én mit vennék: memóriakártyát a telómba :)
l/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!