LÁNYOK! Megmondanátok milyennek gondoltok így első benyomásra? Szemüveggel a jobb vagy anélkül? (KÉP)
Figyelt kérdés
2 napja vagyok szemüveges és egyébként is mindig úgy tartottam hülyén nézek ki. (a hajamat ne kritizáljátok mert nagyon aktuális lenne már egy nyírás) És nem tudom ebbe a topicba rakjam vagy szépség/divatba de mind1 ide rakom.
2011. okt. 4. 15:37
31/52 anonim válasza:
Szemüveggel jobb! Ez a válasz még engem is meglep, mert én pl kontaktlencsés vagyok de így van :)
32/52 anonim válasza:
Inkább szemüveg nélkül.
Amúgy nem te írtad ki azt a kérdést, hogy jól néz-e ki a barátnőd? :D
33/52 anonim válasza:
Szerintem jól nézel ki szemüveggel, tényleg karakteresebb tőle az arcod. És arcra is jól nézel ki :). Akkor most azzal, hogy ideírom, hogy Jagusnak jól néz ki az orra is, két embert nyugtatok meg egyszerre :D
Jaguár, megírod a neved kezdőbetűit? Csak mert nagyon O.o hasonlítasz egy ismerősömre.
34/52 anonim válasza:
Szemüveg. Sokkal okosabbnak tűnsz benne :D
35/52 A kérdező kommentje:
17:38 Nincs barátnőm, tehát nem írtam ilyen kérdést.
17:42 De csak most csak neked : P.A.
2011. okt. 4. 18:07
36/52 anonim válasza:
Köszi :) Akkor mégsem te vagy, bár az A stimmelne, de a P az nem. Hacsak az nem szmájli :P része akart lenni
37/52 anonim válasza:
Szemüveggel jobb, karakteresebb tőle az arcod. A hajad pedig tényleg tök jó így :)
38/52 anonim válasza:
Szemüveggel jobb, és jól nézel ki, bár ez nem volt kérdés :D
39/52 A kérdező kommentje:
Valójában azt tudni akartam milyennek tartotok, pl egy 10-es skálán mennyire rossz :), csak azt már nem írtam oda.
2011. okt. 4. 20:46
40/52 anonim válasza:
Szimpatikus vagy es a szemuveg jol all. Karakteresebb az arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!