Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Megmondanátok milyenne...

LÁNYOK! Megmondanátok milyennek gondoltok így első benyomásra? Szemüveggel a jobb vagy anélkül? (KÉP)

Figyelt kérdés

2 napja vagyok szemüveges és egyébként is mindig úgy tartottam hülyén nézek ki. (a hajamat ne kritizáljátok mert nagyon aktuális lenne már egy nyírás) És nem tudom ebbe a topicba rakjam vagy szépség/divatba de mind1 ide rakom.

[link]

[link]

2011. okt. 4. 15:37
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim válasza:

jah, én is rég figyeltem már válaszaidat, jó tudni, hogy is festesz élőben én fiúként nem mondanék semmit, hisz a csajokat szeretem, de én utálok szemüveget hordani, így nem szoktam, de neked szerintem jól áll

Shanana én meg rád lennék kíváncsi igazából, hogy is nézel ki, cserébe én is dobok képet magamról, de csak priviben, ha benne vagy.

21/F

2011. okt. 4. 16:03
 22/52 anonim ***** válasza:
nemnem. :)
2011. okt. 4. 16:06
 23/52 anonim ***** válasza:
Szerintem szemüveggel :)
2011. okt. 4. 16:13
 24/52 anonim ***** válasza:

szemüveggel

Nő20

2011. okt. 4. 16:17
 25/52 anonim ***** válasza:

Fúúúúúúj, látszik az orrszörid :D

Amúgy talán nélküle.

2011. okt. 4. 16:23
 26/52 A kérdező kommentje:
Ezt csak gyorsan csináltam alulról, szóval nem csoda
2011. okt. 4. 16:33
 27/52 anonim ***** válasza:
Nekem nem igazán jönnek be a szemüveges férfiak, de neked egész jól áll :) Kicsit karakteresebb tőle az arcod.
2011. okt. 4. 16:44
 28/52 anonim ***** válasza:
12%
Mindenképpen jobb szemüveg nélkül. Mindenki jobban néz ki szemüveg nélkül. Aki nem ezt mondja, hazudik.
2011. okt. 4. 16:54
 29/52 anonim ***** válasza:
5%

Mindegy mit csinálsz, akkor is kockafejű maradsz.

Talán egy szakáll kéne...

2011. okt. 4. 16:54
 30/52 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy rosszul nézne ki, én is írhattam volna, hogy a zacskó jobb választás lenne, ha flamelni akarnék. Amúgy picit hasnolít talűn House -ra :D, ha kötekedni akarnék max az orrába tudnék belekötni. (vagy csak azért mert nekem is ilyen és én utálom)
2011. okt. 4. 17:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!