Nagyon kövér? 1-10ig?
melyik kategóriába sorolnád?
jó
elmegy
fújj
bottal se
160cm-hány kiló?
Lehet írni bármilyen véleményt
Kover, en lany vagyok, de egyaltalan nem vonzo, nem irigylem.
80 kg lehet.
Én írtam, hogy a 2. képeken 40 körülinek néz ki, lehet a képminőség ennyire rossz, de a bőre olyannak néz ki.
Am sztem elmegy kategória.
Olyan, mint amilyen én lennék +15 kilóval. :D
Tényleg csak laza sport kellene, meg egy lazább diáta, mert az arányok jók!
Amúgy: elmegy, 10/5 (mert nincs arc, az lehet dobna a ponton)
a lány amúgy jelenleg 70kg, most fogyott 12-15kg-ot
keresek szemböli bikinis képet, talán a felső fotózás miatt mondjátok, de szerintem arányos testalkata van, kb. mint akit linkeltetek.
bnőm, és utálja magát, ahogy kinéz, folyamatosan szidja a testét, pedig nagyon sokaknak tetszik, jó kisugárzása, szép arca is van. ilyen képeim vannak róla, fotóztunk:)
és ezen is, hogy milyen zsíros mindenhol...:S
A képek alapján olyan, mintha az első fotók óta fogyott volna annyit, hogy úgy nézzen ki, mint a nemrég linkelteken... Bár a fény és a szög sokat számít...
A másik belinkelt nő szerintem sokkal kövérebb (nekem ú nagyon nem tetszik), talán azért látják jobbnak, mert ő alapból is az lehet, így nincs megviselve a bőre a fogyástól, mint a barátnődé, ezért az szebb.
A nyávogást meg meg kell szokni, párom is tűri, hogy a plusz 3 kilóm miatt nyafogok neki más 2 éve.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!