Ha kondizok megállhatok a növekedésben?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 14éves fiú vagyok és sokszor hallottam már ha ilyen fiatalon elkezdünk kondizni megállhatunk a növekedésben és nem fejlödik "úgy tovább a szervezetünk". azt sztném kérdezni h ebbe mi igaz? köszönöm elöre is2011. szept. 29. 18:37
1/8 anonim válasza:
Igen, a pötsöd és az agyad is meg fog állni a növésben.
2/8 anonim válasza:
Én fordítva is hallottam, hogy a kondizástól inkább még jobban nőhetsz is. Komolyan nem tudom, mi az igazság... De azt tudom, hogy a sport, testmozgás alapjába véve hasznos-levezeted a feszkót, felgyülemlett negatív energiát. Állóképesebb leszel :)
3/8 anonim válasza:
Tudomásom szerint ha túl nagy súlyokkal edzel akkor igen.
4/8 anonim válasza:
jah a túl nagy súly az meg a saját testsúly 3x osa ha nem több, na de te mikor fogsz annyival edzeni?
5/8 anonim válasza:
Nem, nem fogsz megállni a fejlődésben az edzéstől. Sőt. Ha most elkezdesz sportolni, akkor a mai átlaggal ellentétben belőled még férfi is lehet, nem 40 kilós ropilábú-ropikarú majom.
7/8 anonim válasza:
így van, hozzáértés nulla
ha most elkezd edzeni, azzal tönkreteszi az ízületeit egy életre, és a csontjainak sem tesz jót, egyébként az edzéssel nem különösebben haladna, nem igazán látszódna
szóval semmiképp ne kezdj hozzá 16-17 éves kor előtt
8/8 anonim válasza:
így van, hozzáértés nulla
ha most elkezd edzeni, azzal tönkreteszi az ízületeit egy életre, és a csontjainak sem tesz jót, egyébként az edzéssel nem különösebben haladna, nem igazán látszódna
szóval semmiképp ne kezdj hozzá 16-17 éves kor előtt
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!