1/17 anonim válasza:
80 körül lehet szerintem. Hát mit ne mondjak, van egy kis túlsúlya + előnytelenül öltözködik (fehér felsős kép)
2/17 anonim válasza:
Hát kövérnek semmiképp nem mondanám, inkább telt. Szerintem olyan 60-65 kg lehet. Persze lehet diétázni, de ez a fölösleg még egyáltalán nem egészségtelen.
3/17 anonim válasza:
65-70 közé saccolnám, ruhában teljesen oké, de fürdőruhábannekem nem tetszik(tegyük hozzá, a pózok sem előnyösek... Richtig középre bevágsz egy olyan képet, ahol ülsz)
4/17 anonim válasza:
nem kövér, nem is vékony.
70-75-nek tippelném.
5/17 anonim válasza:
70 kg körül lehet, én is 160 magas vagyok, és hasonló az alakom, bár én kicsit (nem sokkal vékonyabb vagyok), 67 kg
6/17 anonim válasza:
hülyeség ez a kiló..én 60-65 közt vagyok, és kb negyed ekkora
7/17 anonim válasza:
70-75 kg lehet és kövér. Egy 160 cm-es lánynak olyan 50 kilónak kell lennie.
8/17 anonim válasza:
Nem kövér, de nem is karcsú. A hasa nagy, viszont a lábaival semmi probléma, kiemelhetné egy csinos magassarkúval. Az ilyen saccolósdiban nem vagyok jó, de kb 65 kiló.
9/17 anonim válasza:
Telt.
kis diéta és rendbe lenne.
am meg 70-75-öt mondok énis.
10/17 anonim válasza:
kövér és ezt a vak is megmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!