Mit csináljak velük? Hogyan adhatnám el és kinek?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem ide való a kérdés, de divat-és női magazinokról van szó. (Glamour, Joy, Cosmo)
Mivel évekig megvettem őkt, nagyon sok van belőlük és már szana-széjjel olvastam őket. Csak állnak a polcon, kidobni nincs szívem, viszont ha tudnám valakinek eladnám, csak nem tudom, lenne-e rá vevő? Vagy hogy mire cserélhetném? Hogy kezdjem? Mennyiért tudnék eladni pl. 1 db-ot? Vaterázni meg hasonlók nem akarok.
2011. szept. 28. 20:27
1/8 anonim válasza:
Szerintem egy több éves magazinért senki sem fog fizetni egy fillért sem. Inkább ajándékozd el annak, akit érdekel.
2/8 anonim válasza:
add oda valami barátnődnek, de ezért valóban senki nem fizet egy fillért se.
3/8 anonim válasza:
Ha legközelebb lesz a környéken papírgyűjtés, akkor add le, amúgy nem fogja senki se pénzért megvenni.
4/8 anonim válasza:
dehogynem. a MÉH ad érte pénzt kilónként ;)
5/8 anonim válasza:
Vidd el egy könyvtárba, fizetni ők sem fognak érte, de legalább sokan fognak örülni nekik :)
6/8 anonim válasza:
ha valaki gyűjti és hiányzik neki pár darab az ad érte pénzt. tehát vidd el a helyi bolhapiacra, hátha akad rá vevő, ha nem osztogasd szét ingyen (vagy vidd el a méhbe)
7/8 anonim válasza:
Ha esetleg elajándékoznád, engem a Glamour-ok érdekelnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!