Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Aranyos akarok lenni, nem...

Aranyos akarok lenni, nem "szép", vagy "jó nő". Ilyen adottságokkal ez lehetetlen?

Figyelt kérdés

168 cm-rel kb. zsiráfnak érzem magam, és úgy érzem hogy emiatt rám soha nem fogja azt mondani senki, hogy "aranyos" vagy "cuki" =( Hiába vagyok vékony:/ És úgy érzem, hogy ha olyan ruhákat hordanék, amik jellemzően aranyosak, stb, pl imádom a fodros masnis cuccokat, akkor is idiótán nézne ki rajtam T_T A barátaim szerint aranyos vagyok, pl a megnyilvánulásaim, a reakcióm, de ezek inkább belső dolgok, meg hogy sokszor kis naiv vagyok és én külsőre is szeretnék "cuki" lenni. Azzal csak rontanak a hngulatomon, mikor azzal próbálnak vigasztalni, hgy " de tök szép vagy" mert nem szép akarok lenni, hanem aranyos :( És fiatalnak, kb. 16-17nél többnek nem szeretnék kinézni, és olyna igazságtalan hogy a magasságom elrontja. De pl ha facebookra teszek ki képet, csomóan írják, hoy "de aranyos", meg hasonlók. Mert képeken nem látszik a magasságom, szerintem azért... De való életben csak az alacsony lányok lehetnek aranyosak? :/

18/L

2011. szept. 25. 15:02
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Atyavilág!!!! 164-165cm vagyok mindent megadnék, hogy legyek 168 cm!

Micsoda problémáid vannak! Ha 4 cm-rel kisebb lennél, akkor ugyanolyan lennél, csak rövidebb lábakkal.

26L

2011. szept. 27. 15:59
 32/40 anonim ***** válasza:
161-2 cm vagyok...kicsit pufi és baba arcu pisze orr( utalom:)),de ez van), nagy szemek és kis párnás szájjacska...16 vagyok...és hát elég "izéé" tud lenni,fiúk terén is..Multkor például nem akartak beengedni egy buliba és mikor beengedtek egy fiú odajött a haverjával és mondta neki elöttem, hogy nézd már milyen aranyos "kislány":(( és megkérdezte tőlem, hogy nem kéne-e már otthon lennem ,és hogy hány éves vagyok..aztán mondtam neki hogy 16 és nem hitte el még a személyimet is meg kellett mutassam...azóta nagyon jóban vagyunk és mindig elröhögjük hogy mi volt:PAzthiszem alakul is valami szerelemhez hasonló;)Neked meg annyit hogy ne akarj kissebb lenni én életem végéig ekkora maradok pedig 13 éves koromig nőttem mint a gomba senki se gondolta volna hogy megállok a novekedésben .Aztán az orvosom közölte velem...Jó vagy úgy ahogy vagy
2011. okt. 3. 10:41
 33/40 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem légy büszke rá hogy ilyen "magas" vagy! Én sajna csak 160 cm vagyok,de utálom mert olyan picinek érzem magam! Vedd alapul mondjuk Jessica ALbát! Asszem ő is 168 cm és...hát én szeretnék fele olyan jól kinézni mint ő! Nem mindig az a jó akire azt mondják hogy cuki meg aranyos....azt mondják a kisgyerekekre meg a kisállatokra..... Te inkább legyél sexi nő! a Pasik nem a kislányokat szeretik(maximum a pedofilok)

Nekem ez a véleményem róla!

2011. okt. 3. 11:23
 34/40 anonim ***** válasza:

Hát nem sokan értenek meg téged.

Amikor olvastam a kérdésedet már gyanús volt hogy japán-fan vagy, aztán később már írtad is :3

Nem kell lehülyézni őt amiért cukinak akar látszani, én megértem én is ilyen vagyok :D Mondjuk ezt nem lehet elmagyarázni, valaki vagy megéti őt vagy nem xD

Kérdező ha az arcod aranyos, és nem olyan karakteres, és úgy is öltözködsz, akkor lehetsz cuki. Lehet hogy egy japánhoz képest magas vagy, de a magyarok közt épp átlagos, szóval emiatt ne aggódj nem a csak magasságtól lesz valaki cuki ^.^

2011. okt. 3. 14:10
 35/40 anonim ***** válasza:
Hát ez elég mókás, én a 167 centimmel mindig is picinek számítottam :D Ha meg pl olyan az orrod, mint a bazilikakilincs, akkor ha megfeszülsz se fognak cukinak tartani (nyilván költői túlzás volt...) Azt inkább szerintem a kerekebb, babás arcú lányokra szokták.
2011. okt. 3. 14:26
 36/40 anonim ***** válasza:

én 156 cm vagyok 14 évesen és elhiszed,h utálom?!

én meg mindig a cuki vagyok és engem ez bosszant mert én nem "cuki" akarok lenni,és szerintem nem is vagyok az,na de mind1...olyan szivesen lennék magasabb 165-168 cm.Az összes normálisabb srác vagy 180.Én olyan kicsi vagyok mellettük....

2011. okt. 3. 15:46
 37/40 mus musculus ***** válasza:
Én csupán a 160at érem el, de senki nem nevezne cukinak.:D Rohadtul nem ezen múlik.
2011. okt. 3. 18:49
 38/40 anonim ***** válasza:
Örüljetek neki hogyha cukik vagytok mert az egyenlő azzal hogy szépek is vagytok.
2011. okt. 3. 19:06
 39/40 anonim válasza:
Choi SooYoung is 170 m és tiszta cuki! ;)
2013. jún. 13. 15:21
 40/40 anonim ***** válasza:
Én 174 cm vagyok, és van az egyetemen egy évfolyamtársam, aki kb. olyan magas, mint én, és mégis nagyon cuki. Tisztára olyan, mint egy japán nő, legalábbis a stílusát tekintve. Szóval szerintem ne nyavalyogj, nem a magasságoddal van a baj. Ha igazán ilyen akarsz lenni, menni fog.
2013. júl. 29. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!