Aranyos akarok lenni, nem "szép", vagy "jó nő". Ilyen adottságokkal ez lehetetlen?
168 cm-rel kb. zsiráfnak érzem magam, és úgy érzem hogy emiatt rám soha nem fogja azt mondani senki, hogy "aranyos" vagy "cuki" =( Hiába vagyok vékony:/ És úgy érzem, hogy ha olyan ruhákat hordanék, amik jellemzően aranyosak, stb, pl imádom a fodros masnis cuccokat, akkor is idiótán nézne ki rajtam T_T A barátaim szerint aranyos vagyok, pl a megnyilvánulásaim, a reakcióm, de ezek inkább belső dolgok, meg hogy sokszor kis naiv vagyok és én külsőre is szeretnék "cuki" lenni. Azzal csak rontanak a hngulatomon, mikor azzal próbálnak vigasztalni, hgy " de tök szép vagy" mert nem szép akarok lenni, hanem aranyos :( És fiatalnak, kb. 16-17nél többnek nem szeretnék kinézni, és olyna igazságtalan hogy a magasságom elrontja. De pl ha facebookra teszek ki képet, csomóan írják, hoy "de aranyos", meg hasonlók. Mert képeken nem látszik a magasságom, szerintem azért... De való életben csak az alacsony lányok lehetnek aranyosak? :/
18/L
És akkor mit mondjak én 4 évesen 174 cm-vel?:P
Rám mit mondjanak cukin meg aranyoson kívül?:P
de jó én szívesen lennék 168 cm:D
én 173 vagyok de szokták mondani hogy aranyos vagyok.gondolom azért mert szép az nem és hát valami kedveset mondjanak máxD szóval örülj inkább:)amúgy ha úgy viselkedsz meg ilyesmi biztos mondják majd h aranyos vagy.
16L
Most akkor melyik a jobb, az aranyos vagy a szép?
Mert szerintem az aranyos, aki aranyos az szép is meg kedves is meg hülyéskedős, vicces is....
180-vagyok, igen, az már a zsiráf kategória, és én is imádom a masnikat és hordom is őket,meg kalapot, meg magassarkút, akkor már a 190 is megvan. tehát hozzám képest csak egy kis cuki lány vagy. én meg szép és jó nő akarok lenni, de mindig csak csinost mondanak. ez van:-)
27/n
Basszuskulcs! Még ha alacsony lennél kérdező, megérteném! Vagy ha magas!
DE KÖNYÖRGÖM!!! TÖKÉLETES A MAGASSÁGOD' tudod hány lány álma a 168 cm???
Én 167 cm vagyok, de legszívesebben 170 cm lennék, mert az a szép, főleg a hosszú lábak! De a 167 cm-em teljesen átlagos, sőt lapos cipőben még kicsinek is érzem magamat!
Szerintem nem vagy százas! Alacsony az nem cuki, az alacsony!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!