Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Aranyos akarok lenni, nem...

Aranyos akarok lenni, nem "szép", vagy "jó nő". Ilyen adottságokkal ez lehetetlen?

Figyelt kérdés

168 cm-rel kb. zsiráfnak érzem magam, és úgy érzem hogy emiatt rám soha nem fogja azt mondani senki, hogy "aranyos" vagy "cuki" =( Hiába vagyok vékony:/ És úgy érzem, hogy ha olyan ruhákat hordanék, amik jellemzően aranyosak, stb, pl imádom a fodros masnis cuccokat, akkor is idiótán nézne ki rajtam T_T A barátaim szerint aranyos vagyok, pl a megnyilvánulásaim, a reakcióm, de ezek inkább belső dolgok, meg hogy sokszor kis naiv vagyok és én külsőre is szeretnék "cuki" lenni. Azzal csak rontanak a hngulatomon, mikor azzal próbálnak vigasztalni, hgy " de tök szép vagy" mert nem szép akarok lenni, hanem aranyos :( És fiatalnak, kb. 16-17nél többnek nem szeretnék kinézni, és olyna igazságtalan hogy a magasságom elrontja. De pl ha facebookra teszek ki képet, csomóan írják, hoy "de aranyos", meg hasonlók. Mert képeken nem látszik a magasságom, szerintem azért... De való életben csak az alacsony lányok lehetnek aranyosak? :/

18/L

2011. szept. 25. 15:02
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

15:25: köszi, ez jól esik hogy talán még nem reménytelen;_; igen, arctól is függ, de pont ez az ironikus benne, hogy arcra szerintem megvan a dolog, mert a képeim alá szinte legtöbbször érkezik hogy "aranyos" meg "de cuki;_;" csak félek, hogy élőben nem ez jönne át a magasságom miatt>-< mert az képeken ugye nem tűnik fel:/

utolsó: irigyellek:/ pont olyna szerettem vlna mindig is lenni, mint te, hogy pl iylen sok évet letagadhassak ha majd annyi idős leszek, és arcra nincs is gond, anyukámat örököltem akit szintén mindenki minimum 10 évvel fiatalabbnak néz a koránál..csak ő is csak 164 centi:/ és ahogy ezeket írod, elfog az irigység =( persze nem vagyok az a fajta, hogy emiatt bántsam azt akinek megadatott az ami nekem nem..csak picikét olyan rosszul esik olvasni, h valaki pont azokat a tulajdonságokat kapta amiknek a hiánya miatt nem tudom magam elfogadni:/

2011. szept. 25. 15:37
 12/40 anonim ***** válasza:
78%

Uristen te nem vagy 100as sztem. 168 még közel sem a magas kategória én már csak tudom énis ennyi vagyok.És már nem egy ember mondta h aranyos vagyok, és ez személyiségből adódik nem magasságból.A bnőim meg vannak vagy 175 cmek mégse panaszkodnak.De van kb 150 cmes bnőm is.Fogalmam sincs h 18 éves létedre mért akarsz "cuki"lenni, talán visszamaradtál a fejlődésben?!Mármint agyilag.

De egypár jótanács: hord két copfban a hajad,hordj kis cuksi macis pólókat,virágokkal,szerezz egy plüsskutyák és hordozgasd magaddal akkor tuti mindenki "cukinak" fog nézni.

Lehet lepontozni;)

18/L

2011. szept. 25. 15:37
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
A 162 cm magas vagyok: vicces, de én meg pont magasabb szerettem volna lenni mindigis, piszkáltak is a magasságom miatt, suliban tornasoron majdnem az utsó voltam mindig...
2011. szept. 25. 15:42
 14/40 A kérdező kommentje:
utolsó : hát annak örülök hogy szerinted ez nem túl magas, de kicsit sértőnek találom, hogy egyből azt gondolod, hogy visszamaradtam agyilag :'D semmi egyébről nicns szó, csak arról hogy más az ízlésem. Pl az iylen öltözködés szerintem "cuki", a japánok tök jól csinálják.. csak hát ők is picik, baba arcúak, stb:/ irigylem is őket rendesen=( [link] és szerintem egyáltalán nem visszamaradott, vagy óvodás...
2011. szept. 25. 15:50
 15/40 anonim ***** válasza:
72%

Ez csak egy költői kérdés volt ;)

Egyébként akár 2 méteresen is felvehetsz ilyen ruhákat ezt nm a magasságod dönti el.A jobb oldali elég aranyos.

2011. szept. 25. 15:59
 16/40 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem miről beszélsz, szerintem az aranyosság pontosan az arctól illetve viselkedéstől függ, nem a magasságtól.

Hiába 150 magas valaki, ha férfias, markánc arca van, emellé még goromba is.

Van sok modell, nem tudom pontosan milyen magasak, de 178 körül vannak,akik szerintem egyszerüen tündérien aranyosak és bájosak.

Amugy meg az is fura, hogy enyire megválogatod, hogy milyen magas fiuval jössz össze. Tudod, ha neked ennyire fontos a kinézet, akkor meg is érdemled, hogy sohase legyél elégedett a sajátoddal.

2011. szept. 25. 15:59
 17/40 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem meg a bal oldali a szebb :P
2011. szept. 25. 16:01
 18/40 szamóca.. ***** válasza:
100%
úh mennyi ideig idegelt ki hogy mindenki cukinak tartott... tudod te milyen idegesítő, mikor felöltözöl, órákon át készülgetsz hogy szexi legyél az adott srácnak, és mikor meglát közli hogy édes vagy?!:DD pedig nem vagyok sokkal alacsonyabb nálad, szerintem inkább attitűd és vonások miatt... pl sminkkel tudod korrigálni, nagy szemek, nagy szempillák, nagy haj (attól kisebbnek látszik a fejed:D )
2011. szept. 25. 17:08
 19/40 anonim ***** válasza:
72%

kjáááá

a japán csajok stílusát énis imádooom oan cukii

gyaru stílus a neve

de am csak ugy mondom h a japán csajok nem azért kicsik mer h az oan cuki hanem mer igy adatott és halottam h egy csómó japán csaj brutális műtétekkel nyujtassa a lábát hogy magasabb legyen

am a 158as voltam a vállfejelős

2011. szept. 25. 17:16
 20/40 anonim ***** válasza:
72%
aha, szóval a 164 cm már jó lenne neked. tényleg agybajos vagy, az a 4 centi kur.vára nem látszik, csak bebeszéled.
2011. szept. 25. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!