Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyetértetek? Egy korábbi...

Egyetértetek? Egy korábbi kérdésnél találtam, szerintem igaz! Ezzel pont kerülhetne végre a Fila-táska ügyre?

Figyelt kérdés

"Szerintem nagyon gáz lenézni az embereket azért, mert egy olcsó bolt hűségakciójának keretein belül vettek apróért elég jó minőségű táskát.

Ciki Tescoba járni, vagy mi? Pont olyan, mint az összes többi. Azt ne mondja már nekem valaki, hogy ő mindent csak kiskereskedőktől szerez be.

A Fila táskával meg semmi baj nincs, csak sok van belőle. De pl. a Converse cipők is megtalálhatók minden 3. fiatal lábán, az miért nem ciki?

De a sok burzsoá f@sz csak fikázzon. 12 éves gyerekek akadnak csak ki ilyen dolgokon, mert ők még nem tudják, hogy a pénz nem fán terem, sőt nem is a szülők 'szarják'...

Ráadásul divat terén azt hiszem a fila táska a legkisebb problémánk. Amikor eközben a középen felállított hajú, szigorúan fehér (esetleg fehér alapon apró mintás) rövid gatyás, flip-flop papucsos, FELÁLLÍTOTT gallérú (mintha az óceánon lenne a vitorlásán, hogy le ne égjen a nyaka) pólós tuskó és a hozzájuk tartozó narancssárgára szolizott műcsöcs szaladgál az utcán csordában most már évek óta és azt hiszik ők diktálják a divatot a plázás leárazáson vett tucat felsőjükkel. Most a prostinak öltöző tízévesekről ne is beszéljünk.

A Fila táskáknál már csak az szánalmasabb, ha háborút viselsz egy közösségi oldalon egy táska ellen (lásd: Facebook).

Szerintem teljesen felesleges filozófiát keríteni a táskák köré, egyszerűen olcsó, márkás és nem szarul kinéző táska, miért ne vennék meg? Egyesek úgy írnak, mintha nekik csak szabó, bőrdíszműves meg iparművész által készített egyedi darabjaik lennének."

2011. szept. 22. 11:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
részben igazad van és szerintem is hülyeség a fila táskásokon röhögni. nekem egyedül az a bajom ezekkel a táskákkal, hogy boldog-boldogtalan megvette, csak azért mert olcsó és nem egyszer láttam már körömcipőben rohangáló lányon vagy azt a női neszeszer-táskát férfinál és ez komikussá teszi az egészet és azt a látszatot kelti, hogy csak azért vette meg, mert "ócsójé atták". aki rendeltetésszerűen használja, pl. edzésre vagy sportos öltözékhez, azzal nincs semmi bajom.
2011. szept. 22. 17:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja, gáz a Fila táska mert másnak is van, de gáz a Danone joghurt mert más is eszi, baromi ciki a Zewa papírzsepi mert mások is fújják olyanba a taknyukat, de szerintem akkor is ultragáz dolgot követsz el, ha Garnier arckrémet használsz hiszen a sulidban legalább másik 20 használja. De a legdurvább szerintem a Pall Mall cigi, mert rohadt sokan szívják, nehogymár beálljunk a sorba......meg egyik nap én is tök lúzer dolgot csináltam, vettem egy AVON rúzst...erre basz.ki, nem szembejön velem másik három is lány is, akinek olyanja volt?

Mostantól nem veszek ilyen tömegszarokat, inkább kiköltözöm a mezőre és magam termesztek, keverek, varrok és fröccsöntök mindent, nehogymár tömegarc legyek.

De nehogy Ti is így tegyetek, mert akkor már én sem leszek egyedi!!!!!!

2011. szept. 22. 18:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

amúgy engem abszolút hidegen hagy a dolog. amíg a közösségi oldalakon nem láttam, hogy mennyire fikázzák, észre sem vettem hogy mindenki azt hord :D

én szeretem a divatot, de jobb dolgom is van mint azon agyalni hogy ki hord fila táskát

2011. szept. 22. 20:55
 14/14 SzilKa ***** válasza:

Úgy általában nincs gondom a fila táskákkal, de ezek a tesco-sok csúnyák (kivéve a bőrönd, de az meg már nagyon drága volt-annyiért máshol is veszek bőröndöt).

Főleg az a bordó hálós ronda, amit a legtöbben női táskaként hordanak.

Szerintem annyival nem volt olcsóbb egyik se, hogy megérje bárkinek is csúnya tömegtáskát vennie...

2011. szept. 24. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!