Szépnek találsz? Mi a véleményed rólam?
Figyelt kérdés
Mi a véleményed rólam?
Szép vagyok?
Hány évesnek tippelsz?
2011. szept. 20. 17:42
21/36 A kérdező kommentje:
köszi utolsó :)
2011. szept. 20. 18:33
22/36 anonim válasza:
nem talállak szépnek.
átlagos vagy kb
24/36 anonim válasza:
Elég igazságtalan válaszokat kaptál. Szerintem kedves, vidám lány lehetsz, és csúnya sem vagy. :)
25/36 anonim válasza:
Ne haragudj, nem talállak szépnek. a 3. és a 4. képed a legjobb szerintem, a többit inkább nem mutogatnám.
26/36 anonim válasza:
szép vagy:) ne hallgass a többiekre, csak unják az ilyen kérdéseket..:D
27/36 anonim válasza:
A 2. és 3. kép szerintem egyenesen szörnyű rólad, az első átmenet. Az utolsó kettő tetszik, de szerintem lehet rólad jobb képet is csinálni.
Inkább mondanálak aranyosnak és bájosnak, mint szépnek.
14-5-nél nem igazán lehetsz több.
28/36 anonim válasza:
Átlagos arcnak nem mondanálak,de a többséggel ellentétben csúnyának sem.Az arcodon van pár egyedi vonás,nem mindegyik szép,de te vagy ->Ha megtalálod a saját stílusod lehet ,hogy bomlani fognak utánad.Viszont ezt a kétszínű mosolyt most hagyd abba. Sminkelni már lassan elkezdheted magad elég idős vagy próbáld kiemelni a szemed,szemceruza+ szempillaspirál és a szájfény,de még csak alap fokon,ne ríjon ki anyira ha elkezded sminkelni magad.
29/36 anonim válasza:
Olyan tedd ki, hadd hűljön tipus.
30/36 anonim válasza:
már megint te...nem hiszem el:D nem vagy szép:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!