Rengetegen tesznek fel "Szerintetek hogy nézek ki?" jellegű kérdéseket és azt látom, hogy mindenkit leszólnak (átlag, sőt ronda stb). Én nem úgy látom, hogy csupa fantasztikus külsejű ember sétál az utcán. Ilyen nagyok az elvárások?
2011. aug. 23. 12:54
1/8 anonim válasza:
Neeeem, mindenkinek más tetszik na meg sokan irigyek és rosszindulatúak.
2011. aug. 23. 12:57
2/8 anonim válasza:
a szépség szubjektív...
2011. aug. 23. 13:01
3/8 anonim válasza:
mindenkinek egyéni a véleménye. a másik dolog meg ide általában csajok rakják ki a képüket és csajok is írogatnak. egy nő ritkán vallja be egy másiknak hogy az milyen szép. amúgy teljesen idiótaságnak és dedós dolognak tartom azt aki kirakja ide a képét, az ilyen kislányok csak elismerést várnak, teljesen 0 az önbizalmuk még akkor is ha nagymenőnek mutatják magukat. egy magabiztos lány nem fogja ide kirakni a képét. a harmadik dolog meg aki kirakja a képét az vegye tudomásul hogy úgyis kap hideget meleget.
Egyébként ő gyönyörű. SZínésznő (Rómeó és Júlia 1968), de itt nincs rajta smink.
2011. aug. 23. 13:06
5/8 anonim válasza:
Normális, rendes önbizalommal rendelkező emberek (akik az utcán szaladgálnak) nem tesznek fel ilyen képeket, vagy nincs is idejük arra, hogy itt gyűjtsenek kritikát. Vagy nem is akarnak.
2011. aug. 23. 13:37
6/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy itthon nem értékelik a természetes szépséget.Itt a kelet-európai térdégben, a r*bancos kinézet a menő, meg kim kardasian.Nem hiába tesznek fel 1000 olyan kérdést naponta, hogy mitől olyan szép kim?
Szóval, hogy a kérdésedre válaszoljak, itthon az a lényeg, minél ótvarabb, r*bancosabban nézzél ki. Nem számit, hogy lófejed van, ragyás vagy,kapafogu vagy, mert ha retros meg mayo chixes ruhát hordassz, szolizol, picsogsz, akkor te vagy a szépségkirálynő.Ithhon ez a helyzet.Külföldön, az ilyenek nem számitanak szépnek.
2011. aug. 23. 13:48
7/8 anonim válasza:
Rám mindenki azt mondta csinos vagyok,szép és poénból felraktam a képemet. 25 válaszból 3volt pozitív a többiek átlagos,tucat véleményen osztoztak.
Ismerőseimet végigkérdeztem egyik szerint sem vagyok tucat. Amúgy a szépség relatív,mindenkinek más tetszik. (azt vettem észre hogy itt csak azok voltak szépek akiknél látszott,hogy pofi fotós készítette a képeket a giccses szoborelőtt a zsenge pázsitban stb...)
2011. aug. 23. 16:14
8/8 anonim válasza:
az utolsó mondatomat javítva: azokat tartották szépnek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!