Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépnek találsz? Mi a vélemény...

Szépnek találsz? Mi a véleményed rólam?

Figyelt kérdés

Mi a véleményed rólam?

Szép vagyok?

Hány évesnek tippelsz?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. szept. 20. 17:42
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
41%
a képek alapján én egy beképzelt egoista, akaratos, és flegma kislánynak képzellek el. amúgy meg nem vagy szép szeritnem de gondolj amit akarsz és az utolsó képed sem a jó a fogaid közt rés van, én nem vigyorognék vele annyira és a szemöldököd szinte nem látszik. olyan 12-13 éves lehetsz.
2011. szept. 20. 18:01
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Öhm... Neharagudj, de nagyon rusnya vagy! Talán pumukli jut rólad az eszembe! Ja, és mellesleg te vagy az a lány, aki el volt halva, hogy milyen jó a stílusa...

TÉnyleg nem vagy valami nagy szépség. Nem is tudom, mi nem tetszik rajtad. Talán a fogaid. Meg az a ronda orrod... és ez a haj is borzalmas. Megvan! A vigyorgásod nem tetszik.

2011. szept. 20. 18:01
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
ja, és nagy az orrod is
2011. szept. 20. 18:02
 14/36 anonim ***** válasza:
65%

istenem de egy igénytelen állat vagy te!

először moss fogat, utána vigyorogj te tökfej!

2011. szept. 20. 18:09
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

nem tetszel...seszinü a hajad és az arcod se különösebben szép.

Tipp:

-Húzd ki a szemöldököd világos barna szemceruzával

-növeszd és fesd a hajad vagy gesztenyebarnára vagy szőkére

-Sminkeld magad

-járj normális ruhákban.

2011. szept. 20. 18:15
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
18:15-ös hozzászólásához még annyit fűznék hozzá, hogy mielőtt kihúzod a szemöldökök szedd is ki..
2011. szept. 20. 18:16
 17/36 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem szép vagy!:) Kicsit változtatni lehetne.. de azért megéri szenvedni!:) Hidd el, nekem már jó sok megvolt... Először is fogszabályzó kéne szerintem, ugyanaz a bajod, mint neked volt. Hidd el, utána öröm lesz, szerintem látni, hogy jók a fogaid. Az első képen nagyon szép vagy. Szerintem jól áll ez a komoly stílus. A ruháidon én is változtatnék, és a hajadat talán befestetném barnára, vagy szőkére. A szemöldököddel tényleg kezd valamit, menj kozmetikushoz, használj egy kevéske sminket, ezt neked magadnak kell kikísérletezni, hogy mi áll jól és a legfontosabb, hogy ezekután légy természetes és kedves, és szerintem nem lesz több gondod. DE, meg kell szenvedned. Főleg az ilyen kedves válaszok miatt. De az emberke, a személyiségedet is fogják értékelni, szóval, szerintem az a legfontosabb.

remélem tudtam segíteni!:)

2011. szept. 20. 18:22
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Előző: Kinézetre sem szép, de egyébként még hülye is. EGyik kérdésében, amiben azt kérdezte, hogy miylen a stílusa (már ha stílusnak lehet azt nevezni, hogy minde cuccot amit talál a szekrényében, magárahánnya), és a válaszadók szerint nem túl jó, akkor ezt mondta: Hát, pedig valójában sokszor megdícsérik a stílusomat, és itt is erre számítottam... Tehát érted, miért vagyok ilyen :D
2011. szept. 20. 18:26
 19/36 anonim ***** válasza:
Közel ülő szemeid vannak, de ezen sminkkel tudsz javítani (belső szemzúgba világos, kívülre sötét szemfesték, aztán összesatírozod). A hajadat az arcodnál tépesd meg, mert széles az állkapcsod.
2011. szept. 20. 18:31
 20/36 anonim ***** válasza:
46%

nagyon nem! :S

bocs.

2011. szept. 20. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!