Szépnek találsz? Mi a véleményed rólam?
Mi a véleményed rólam?
Szép vagyok?
Hány évesnek tippelsz?
Öhm... Neharagudj, de nagyon rusnya vagy! Talán pumukli jut rólad az eszembe! Ja, és mellesleg te vagy az a lány, aki el volt halva, hogy milyen jó a stílusa...
TÉnyleg nem vagy valami nagy szépség. Nem is tudom, mi nem tetszik rajtad. Talán a fogaid. Meg az a ronda orrod... és ez a haj is borzalmas. Megvan! A vigyorgásod nem tetszik.
istenem de egy igénytelen állat vagy te!
először moss fogat, utána vigyorogj te tökfej!
nem tetszel...seszinü a hajad és az arcod se különösebben szép.
Tipp:
-Húzd ki a szemöldököd világos barna szemceruzával
-növeszd és fesd a hajad vagy gesztenyebarnára vagy szőkére
-Sminkeld magad
-járj normális ruhákban.
Szerintem szép vagy!:) Kicsit változtatni lehetne.. de azért megéri szenvedni!:) Hidd el, nekem már jó sok megvolt... Először is fogszabályzó kéne szerintem, ugyanaz a bajod, mint neked volt. Hidd el, utána öröm lesz, szerintem látni, hogy jók a fogaid. Az első képen nagyon szép vagy. Szerintem jól áll ez a komoly stílus. A ruháidon én is változtatnék, és a hajadat talán befestetném barnára, vagy szőkére. A szemöldököddel tényleg kezd valamit, menj kozmetikushoz, használj egy kevéske sminket, ezt neked magadnak kell kikísérletezni, hogy mi áll jól és a legfontosabb, hogy ezekután légy természetes és kedves, és szerintem nem lesz több gondod. DE, meg kell szenvedned. Főleg az ilyen kedves válaszok miatt. De az emberke, a személyiségedet is fogják értékelni, szóval, szerintem az a legfontosabb.
remélem tudtam segíteni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!