"A magyar lányok a legszebbek a világon" Igaz ez a mondás?
Hali!
Először szerintem amikor nőről beszélünk akkor én kizárólag az ALAPANYAGOT nézném,amiből valljuk be nem állunk rosszul.
Mit értek ez alatt:
-jó alak
-szép haj
-egészséges,szép arcbőr
Még egyszer mondom ALAPANYAG szintjén mindenképpen élvonalba tartozunk.
Az már megint más kérdés,hogy a lányaink hogy bánnak az adottságaikkal,hogy csúfítják el magukat.
Svéd nők:
Ezen mindig jókat nevetek,általában azok ajnározzák a svéd nőket akik még életükben nem láttak svéd nőt csak magazinban,tv-ben és nem is jártak Svédországban különben tisztában lennének a következőkkel:
-a svéd nők között sok szőke hajú van,aki meg nem szőke az szőkére festi
-előszeretettel járnak szoláriumba
-hasonlóan nagy népszerűségnek örvendenek a plasztikai műtétek,főleg melltájékon,de az arcon sem ritkaság a machináció.
Bemész egy stockholmi discoba minden 2. nőnek szilikon csöcse van.
Úgy képzeljétek el a "svéd nőt" mint egy kissé tehetősebb átlag magyar plázacicát.
Nagy ennyit a svéd hölgyekról.
Orosz nők:
A tipikus orosz nőnek széles,kerekded arcvonásai vannak,ez vagy bejön valakinek vagy nem.Inkább különlegesnek mondanám mint szépnek,ezért jók modellnek.
Emellett vannak olyanok is akiknek meg már túlságosan maszkulinok az arcvonásaik.Mindenesetre a jó sok smink mindent eltakar,így igazából elég nagy lutri hogy mit kapsz ha reggel mellette ébredsz fel.Öltözködésük nyáron: 15cm tűsarkú, extrém miniszoknya.
Tehát nekem nem kell semmiféle műnő maradok egy TERMÉSZETES széparcú magyar lánynál,persze tudom már itt is eléggé terjednek a mű dolgok,de azért még mindig jól állunk.Szóval a lényeg ,hogy mindig láss a dolgok mögé és a szerint ítélj hogy mit látsz a tv-ben, újságokban.
tegnapelőtt 17:11
Ismerek svéd lányt (jó félig magyar)
de rá nem igaz amit leírtál.
Hát egyáltalán nem. A magyar nők rondák. Szerintem.
*/L
Magyar hölgyek szépek, de a lengyel nők a legjobbak :)
Utánnuk a magyar (y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!