Elhiszitek hogy a Magyar nők a legszebbek?
Észrevettem hogy minden ország a saját nőit tartja legszebbnek...Akkor most mivan?
Statisztika szerint a legszebbek a francia nők utána meg a szláv nők pl orosz vagy cseh!Meg a svédek is szépek.Kinevettek mikor mondtam hogy magyar nők a legszebbek :S!
Hozzá tenném nagyon el van tévedve aki azt mondja hogy német vagy olasz!Az északibb nők mindig szebbek a férfiak pedig a déliek.Németek pedig már mind2be rodnák de nagyon!Ismerősöm németországba lakik visszasírja magyar nőket istennő számára mind:)
Állítólag a távol-keleti nők is szép, szerintem a japánok gyönyörűek, uncsim szerint (ő kinn él), a kínaiak sokkal szebbek. Az északi lányokra is mondják, hogy nagyon szépek, meg a szlávokra (ők egyébként szerintem is gyönyörűek).
A magyar lányok szépen, de nagy részük írtó közönséges és nincs semmi egyéniségük, csak majmolják egymást. Legalábbis a tizenévesek körében.
Szerintem a déli nők a legszebbek:görögök,spanyolok.
Attól függ kit és mikor kérdezel...!
szerintem meg minden nép a saját nőiben látja a változatosságot, biztosan van tipikus magyar vonás is csak mivel köztünk élük nem látjuk, pl egy szlovák ismerősöm szerint "a magyar lányoknak szép arca van és hatalmas p*csájuk" :)
persze itt is vannak kivételek, ahogy a német nőknél is csak kicsit több mint a fele nagydarab hilda
Érdekes, hogy az utolso mivel nem érthet egyett:D
De hát ő már csak tudja
Azzal nem értek egyet, hogy a magyar nők a legszebbek.
Nem ez volt a kérdés??
Szerintem jóval alulmaradnak egyes népek nőivel szemben, mivel a nagy többség elhanyagolja magát, meghízik vagy épp idétlenül öltözködik.
Persze vannak kivételek, de nem túl sok, sajnos.
így már jobb??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!